Misiop1990 Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 mam problem z polaczeniem ucha z reszta glowy ;/ moglibysci mi pomoc ??
..:: WIKTOR ::.. Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 fajniewyszla ta charakterystyczna dla niektorych kosc "na nosie" :) Z ustami mi cos nie pasi a uszy do odciecia i implanty trzeba jakies zgrabne zamontowac :P Rzesy tez zmien... Ogolnie forma ok
Dr0cK Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 Siatka wyglada naprawde wporzadku. Ja poprawil bym jednak troche ksztalty tej glowki. Usta rowniez wymagaja naprawy. Ale idziesz w dobrym kierunku. Powodzenia
Tiger Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 te ucho wygląda jak fragment stłuczonej filiżanki, zmień to koniecznie. Nos jest w porządku, a co jest z jego oczami? Szwy ma? czy to rzęsy? usuń to, minimalnie popraw usta, kształt głowy jest ładny.
Tiger Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 no już lepiej, ciekaw jestem jakby wyglądał z texturami, zresztą możesz z niego zrobić metalowca z długimi włosami, które przykryją uszy :) i problem rozwiązany. Albo Emo Boy'a. Pozdro
Misiop1990 Napisano 9 Luty 2007 Autor Napisano 9 Luty 2007 dlaczego jak exportuje ta glowe do zbrusha to cala glowa to taka bryla skladajaca sie z samych ostroslupow ;/??
Misiop1990 Napisano 10 Luty 2007 Autor Napisano 10 Luty 2007 Probowalem jko obj i jako dfx i nic ;/ jak importuje w zbrushu to jak proboje utworzyc bryl jakla jest glowa to wszystgko to jakies ostroslupy wychodzace z lowy i przypominajce tylko ze istenieje takie cos jak nos , uszy i szyja :D
Misiop1990 Napisano 10 Luty 2007 Autor Napisano 10 Luty 2007 dodalem jakies wlosy :] proba Rockeza ale nie wyszla :D
Rekomendowane odpowiedzi