KrazZ Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 Mam problem, nie wiem jak laczyc edge vertexami.. jest jakies specjalne narzedzie ktore uruchamial autor pewnego tutorialu przyciskami klawiatury hm.. da rade ktos pomoc? :) mam maxa 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 chyba to będzie cut. (w editable poly) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrazZ Napisano 10 Luty 2007 Autor Share Napisano 10 Luty 2007 oo dokladnie dzieki :)) a nie wiesz moze jaki na to jest hotkey? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 nie bo nie używam, ale jest lista hotkeyów w helpie maxa, albo możesz sobie sam zdefiniować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 alt+c ale takie rzeczy to sprawdzaj w helpie maxa jak Ania mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi