Napisano 11 Luty 200718 l powiedzcie mi co zle robie ze zostaja takie rzeczy aha wstawie wam link do megauploada byscie oblukali co i jak zle robie przypominam niedawno zaczolem modelowac i jestem narazie n00bem http://www.megaupload.com/?d=ZT9IW8KN za pomoc z gory thx aha niewiem czy dobry dzial jakby co to mod niech przeniesie
Napisano 11 Luty 200718 l moja rada uzyj modyfikatora Smooth i włącz w nim opcje auto smooth na początek powinno wystarczyc bo to chyba o to chodzi, kiepsko zarysowales problem okreslając to "takie rzeczy" ale sadze ze chodzi p smoothy
Napisano 11 Luty 200718 l to ma być model lp, prawda? to użyj smooth grup, albo auto smootha, ale jeżeli ma to być hi poly (z mesh smoothem) to zacznij od nowa ;)
Napisano 11 Luty 200718 l Nie wiem czy koledzy wyżej zauważyli ale tam są błędy w siatce i niestety modyfiaktor MS nie pomoże. Zacznij od nowa model, jak Ci nie będzie szło to sciągnij jakiś tutorial, napewno pomoże.
Napisano 11 Luty 200718 l nie wiem czy kolega zauważył ale mesh smooth to nie to samo co smooth i smothing groups ;) i wtym akurat przypadku wygładzi "optycznie" te kanty