Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam 3ds Maxa 8. Chciałbym kupić książkę http://helion.pl/ksiazki/max8bi.htm ale ona będzie dopiero w marcu, a ja chcę jak najszybciej opanować 3Ds maxa. Czy opłaca się kupić inną książkę??

I jeszcze jedno pytanie. Czy w 3ds maxie można tworzyć ogromne mapy? Np. odzwierciedlić miasto?

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Najlepsza ksiazke masz pod f1. Oprocz tego przerob tutki na necie(na max3d.pl sa dobre), poczytaj faq na tym forum. I ucz sie sam. Poczatki zawsze sa trudne.

Tak w 3ds maxie mozesz "odzwierciedlic miasto".

Napisano

Jeżeli jesteś początkującym w 3ds max to ja polecam książke heliona "3ds max 8 Ćwiczenia praktyczne" która kosztuje bardzo mało a na początku Cie wprowadzi. Ja z niej korzystałem i uważam, że troche sie nauczyłem, chociaż ona przedstawia tylko najbardziej podstawową wiedze. Polecam również tutki ale nie video (jeżeli dopiero zaczynasz w 3ds max).

Napisano

Polecam: 3ds max 5. Projekty i rozwiązania -helionu. Nowa biblia miała być w lutym potem zmienili na marzec teraz już jest kwiecień... Ciekawe czy do wakacji zostanie wydana czy będzie tak jak z biblią Autocada 2006, że zniknie z oferty... Ale najlepsze są tutki z Internetu i pomoc forumowiczów max3d :]