Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Szukam jakiegoś porównania najpopularniejszych programów do 3d (3dsmax, maya, rhino, zbrush, wings34, cinema4d) chodzi o to aby aby było napisane co różni 3dsmaxa od maya itp. Ja tego nie wiem ponieważ nie mam możliwości sprawdzenia wszystkich programów, a jak mi pomożecie to napewno dużo da w "kupnie" programów

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 976
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to może napisz do czego potrzebujesz programu to ci użytkownicy podpowiedzą który będzie najlepszy

Napisano

Chalek o taką tabelke mi właśnie chodzi.

Co do tego porównania to chodzi mi dokładnieo to co oferuje np. maya a nie ma tego w 3dsmaxie itp.

Jak coś znajdziecie to będe wdzięczny, ja ciągle szukam, nie żebym był leniem. Pozdrawiam

Napisano

tak serio to akzdy z tych kombajnow oferuje to samo tylko na innym talerzu, tu dostaniesz wiecej frytek a tam duzy stek, tu go latwiej pokroic a gdzie indziej trzeba siekiery...

edit:

no powiedzmy maya i max oferuja cos podobnego, bo cala reszta jest juz bardzo ukierunkowana na sos w ktorym to plywa :)

czyli sculpting, modelowanie i takie tam wynalazki, ktore w kombajnach chodza dosyc... no chadza i tylko tyle...