Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam mam problem mam maxa 6 i brazila sek w tym z epo instalacji brazila max mi nie rusza wyrzucajac komunikat.

\" loader entry point ?TBSETCount@@YAXPAPAVUTabHDR@@HH@Z could not be located in dynamic line libarary maxutil.dll\"

oco w tym biga?

dzieki i pzodraiwam

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Aby tak bylo mozesz zrobic dwie rzeczy:

1. Znajdz dorodnego koguta, odgryz mu glowe i trzymajac ja w zebach pochlap sciany jego krwia, a pozniej wokol siebie nakresl krag. Stojac w nim (glowa koguta nadal w zebach) podnies lewa noge rownolegle do podlogi, prawa reke wsadz pod lewa pache i recytuj regulamin serwisu allegro.pl az zemdlejesz.

2. poczekaj cierpliwie, bo sadze, ze tworcy Brazila nie moga sobie pozwolic na to, zeby ich renderer nie dzialal z nowym Maxem. Jak nie nowa wersja, to moze jakis update.

Wybierz najlepsza dla siebie metode ;)

Napisano

Z tego co widzialem to Mental nawet ciekawe ma mozliwosci (wszycho co widzialem to z tych pdf co mozna sciagnac ze strony Discreeta i na filmach pokazowych) co do oswietlenia... widac ze poszli w strone brazila i walneli kubelkowy rendering :P A kaustyka? Hmm.. widzialem pryzmat w ksztalcie sfery.. hehe.. slicznie to wyshlo!

Napisano

Z tego co wiem to zaden plugin od maxa5 nie bedzie działał pod 6 gdyż max6 jest napisany w innym języku i wszystkie pluginy potrzebują przekompilowania. Co do finalRendera to wyszła juz wersja dla Maxa6, z resztą Vray też już jest.

Napisano

Język to nie ma nic do rzeczy:D Chodzi o komunikację maxa z pluginami. A język w jakim jest program napisany nie ma z tym nic wspólnego, i tak jest to potem kompilowane do poszczególnych plików wykonywalnych, bibliotek, itp.