Gumen1 Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Pomocy! Jak zapisać animację. Jestem początkujący i stawiam pierwsze kroki z animacjami. Umiem zapisać animacje ale bez tekstór. Proszę pomurzcie. Z góry dziękuję.
mirach Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 -podaj soft -zmien temat na zgodny z regulaminem -popracuj nad ortografią, bo pomurzcie troche boli -rozwin temat, bo nie rozumiem co masz namyśli jak piszesz Umiem zapisać animacje ale bez tekstór
piotrek Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 W FAQ jest napisane jeśli chodzi o 3dsmax'a. Oczywiście pod warunkiem, że chodzi o rendering.
Gumen1 Napisano 13 Luty 2007 Autor Napisano 13 Luty 2007 Przepraszam za błędy ortograficzne ale jestem dyzlektykiem. Pisząc bez tekstór mam na myśli, że gdy zapiszę animację (zapisuję ją przy pomocy opcji Animation>Rename Preview ) to jest ona odtwarzana tak jak widzę ją podcza pracy, a chciałbym zapisać ją by wyglądała tak jak po Renderingu.
mirach Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Przepraszam za błędy ortograficzne ale jestem dyzlektykiem. Cóż, ja też, ale warto patrzec co sie pisze :) ale pomijając tą sprawe, to nadal nie wiadomo w jakim sofcie to robisz, niestety na forum mamy mało telepatów, a programów jest troche na rynku. Chociaż na pierwszy rzut oka opcja za pomocą której chcesz zapisywać animacje ciut się do tego może nie nadawac...
Gumen1 Napisano 14 Luty 2007 Autor Napisano 14 Luty 2007 Udało mi się zapisać animację ale i tak dzięki za zainteresowanie się moim problemem.
Rekomendowane odpowiedzi