Napisano 13 Luty 200718 l projekt grzejnika do łazienki, pomysł i wykonanie ania i ja sketchup+3ds viz4 +vray+ps pozdrawiam, boba
Napisano 14 Luty 200718 l nom dobre spostrzezenie...moze wtedy by zyskalo dodatkowego blasku ze sie tak wyraze
Napisano 14 Luty 200718 l Mało praktyczne. Do wykorzystania w zasadzie tylko w wielkopowierzchniowych łazienkach, a takie to chyba nadal w Polsce rzadkość, chyba, że myślisz o innych rynkach. Ogólnie mało 'adaptowalna' forma, raczej nie do seryjnej produkcji i tylko do modernistycznie pomyślanej aranżacji, aczkolwiek chętnie by się na tym wyciągnął;D
Napisano 14 Luty 200718 l Autor @ peter-muler ..i jeszcze kawe by parzył ; ) było by fajne pewnie ale to na następny grzejnik pomysł juz hehe @Touch zależy co to dla Ciebie znaczy wielkopowierzchniowa łazienka - to wnętrze akurat jest b. podobne (troche przerobione) z jednego z projektów z Ani biura (łazienka w domku jednorodzinnym) chyba, że myślisz o innych rynkach konkurs organizowała firma z wlk bryt. (bisque razem z designboomem)
Napisano 14 Luty 200718 l Hej. Bardzo fajny pomysł, jeżeli chodzi o formę i zastosowanie, jaką temperaturę maxymalną przewidzieliście dla tego grzejnika, sadze ze powinniście to uwzględnić w samym opisie (by ten boba bardziej przekonywał ze się nie poparzy) i trochę koloru mi brakuje w samym podaniu.Ale sądzę ze to kwestia gustu tylko.
Napisano 15 Luty 200718 l jak dlamnie swietny pomysl :] hmm.. tylko jedno mnie zastanawia... to ma byc grzejnik podlaczony do CO?? czy moze wogoole nie zaglebiales sie w takie szczegoly? w kazdym razie pomyls bardzo mi sie podoba :D
Napisano 16 Luty 200718 l Autor @ arch515 temp 50-60oC termostat schowany w tej 2 giej wnęce na ręczniki ktorej tutaj na renderze nie widac :p @nitoprek - tak przynajmniej planowlaismy ze ma byc normalnie zasilany z CO ale w sumie nie wiem czy nie było by ergonomiczniej.. bo ekonomiczniej to raczej nie e zeby nie był elektryczny...
Napisano 17 Luty 200718 l heh... no wlasnie elektryczny przy tak duzym grzejniku to raczej malo ekonomiczne.. termostat we wnece :] hehe... w kazdym razie tak pytalem... bo przy normowych temperaturach CO mogl by sie zamienic w wielka patelnie ];> rozumiem ze ten boiler.. jest ogrzewany przez grzejnik??!! to na jakis konkurs??