Napisano 28 Październik 200321 l Witam! Robie pewien projekt i mam problem. Chce zrobić kule, w której będzie się znajdował \"magiczny :P\" pyłek. Nie wiem tylko jak go wykononać bo nie chciałbym texturą. Jeśli sa jakieś inne sposoby to prosze o sugestie :) Z góry thx Pozdro
Napisano 29 Październik 200321 l Nie do konca wiem jak ma wygladac ten pylek. Ale jesli zwykle czasteczki wystarcza to moze je wykozystaj? Kulisty emiter czasteczek i po sprawie. Troche dynamiki, deflector... tak jak Aleksander radzi. To chyba najlepsze wyjscie. pozdro
Napisano 15 Styczeń 200817 l Witam mam problem nie wiem jak zrobić piasek w piaskownicy i żwir taki jak sie sciezki czasami w parkach wysypuje bede wdzieczny za kazda pomoc
Napisano 15 Styczeń 200817 l można zrobić displacem, dać jakąś proceduralną mapkę (cellural albo noise) odpowiednio zagęscić i powinno być ok
Napisano 15 Styczeń 200817 l teksturą, jeśli nie chcesz animować, cząsteczkami, jeśli ma wyglądać jak przesypywany piasek, lub chciałbyś aniamować