tutomash Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 Na poczatku miala byc tylko lampka, pozniej z czego sie ciesze dodalem wiecej szczegolow, w koncu udalo mi sie utworzyc scene, ktora przedstawia biuro noca. Wiem ze moglem jeszcze popracowac nad materialami i oswietleniem, ale narazie w tym nie jestem dobry, dopiero sie ucze, narazie pozostwie ta prace jak jest, ale pewnie nie raz do niej wroce ....czekam na komentarze tutaj jest link to wipa:czekam http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=35083
Darken Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 Na stole leżą kredki, ale rysunki to tylko czarno białe szkice. Kartka, czy blok ? Jeśli kartka, to unosi się nad ziemią, jest dziwny cień. Materiały generalnie słabe. Kredki w cieniu są nie potrzebne, żle to wygląda ( kilka zielonych kredek );) Jedyne co mi się podoba to szkice. Pozdr.
tpiatek Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 za ciemno mimo to że w nocy. Widać, że zaczynasz ale nie jest źle jak na początek :) Trzymam kciuki i rób wszystkie tutki jakie Ci w ręce wpadają :) pozdrawiam
chudy Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 mi sie coś wydaje ,że tu wogóle nie ma emisjii fotonów czyli GI. i chyba dlatego, przede wszystkim wygląda tak sztuczno.
tutomash Napisano 15 Luty 2007 Autor Napisano 15 Luty 2007 tak bez gi mam za slaby komp, zawiesza mi sie jak uzywam gi
tutomash Napisano 15 Luty 2007 Autor Napisano 15 Luty 2007 ..albo tez zle ustawienia daje za wysokie.. a jak materialy wiem ze nie jest rewelacja
Rekomendowane odpowiedzi