Misiop1990 Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 dalej staram sie zrobic jakas fajna glowe tym razem uzylem do tego zbrusha ;] odrazu mowie ze to nie mial byc czlowike;]
adam_m Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 Witam, widzę, że kolega też jest na etapie "rzeźbienia" główek. Ja jeszcze nie dojechałem do zbrusha. Długo się uczyłeś tego programu? Żeby można było coś ocenić pokaż referki i siatkę. Ja modelowałem moją główkę bez referek (to był błąd) i potem mi wyszedł dziwny kształt z profilu ;) Wytrwałości i powodzenia.
Misiop1990 Napisano 17 Luty 2007 Autor Napisano 17 Luty 2007 a wiec tak zbrusha sam sie uczylem mniej wiecej jak skojarzylem o co chodzi to ogladnolem z 2 tutki z pixologic a siatka nie ma az takich duzych wad ;] miala to byc tylko siatka aby moc dac do zbrusha bez zafdnych bogow referki i siatki nie dam teraz bo siedze w kraku jutro jak wroce to wysle to mial byc golum ale jakies problemyt byly
adam_m Napisano 18 Luty 2007 Napisano 18 Luty 2007 Tutaj masz Golluma: http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=121&t=162568 Pozdr.
BLADE Napisano 18 Luty 2007 Napisano 18 Luty 2007 trudno powiedzieć co to jest ze względu na fatalne oświetlenie... a poza tym nie widać w tym zbrusha... zwykły polymodeler by wystarczyl by zrobić to samo. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi