Napisano 17 Luty 200718 l dalej staram sie zrobic jakas fajna glowe tym razem uzylem do tego zbrusha ;] odrazu mowie ze to nie mial byc czlowike;]
Napisano 17 Luty 200718 l Witam, widzę, że kolega też jest na etapie "rzeźbienia" główek. Ja jeszcze nie dojechałem do zbrusha. Długo się uczyłeś tego programu? Żeby można było coś ocenić pokaż referki i siatkę. Ja modelowałem moją główkę bez referek (to był błąd) i potem mi wyszedł dziwny kształt z profilu ;) Wytrwałości i powodzenia.
Napisano 17 Luty 200718 l Autor a wiec tak zbrusha sam sie uczylem mniej wiecej jak skojarzylem o co chodzi to ogladnolem z 2 tutki z pixologic a siatka nie ma az takich duzych wad ;] miala to byc tylko siatka aby moc dac do zbrusha bez zafdnych bogow referki i siatki nie dam teraz bo siedze w kraku jutro jak wroce to wysle to mial byc golum ale jakies problemyt byly
Napisano 18 Luty 200718 l Tutaj masz Golluma: http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=121&t=162568 Pozdr.
Napisano 18 Luty 200718 l trudno powiedzieć co to jest ze względu na fatalne oświetlenie... a poza tym nie widać w tym zbrusha... zwykły polymodeler by wystarczyl by zrobić to samo. pozdro