Napisano 14 Październik 200222 l Witam:) Nie chodzi mi tu bynajmniej o wydajnosc tych kart w grach, ale w oknach widokowych maxia. Czy ktos z was zna sie na tym? bardzo prosze o informacje. Tx
Napisano 14 Październik 200222 l A o co ci chodzi??bo jeżeli o to która jest lepsza to radeon jest obecnie najlepszy bo jest6 najszybszy ale Nvidia szybko tronu nie odda, wiec poczekaj na jej odpowiedz. Nvidia dalej ma jednak najlepsze sterowniki.
Napisano 1 Listopad 200222 l Co do szybkosci Radeona to bym polemizowal... W maxie - niedawno byl test u Adka na WWW w newsach - GF bije na glowe Radeona, a swoja droga... jak masz kase na R9000 to czemu nie kupisz GF4Ti? :) A juz niedlugo NV30 i bedzie masakra Radeona :D:D:D:D
Napisano 1 Listopad 200222 l witam!! Nie wiem jak wy ale ja nie jestem zwolennikiem nvidi , szkoda ze minely czasy 3dfx\'a zajebioza firma voodoo przez kilkanascie lat byl nie do pobicia szkoda ze nigdzie nie moge dostac v5 :-(
Napisano 5 Listopad 200222 l KLICEK tamte czasy minely sam mialem voodoo 8 Mb he to by│y czasy. Co do kart to sie nei znam testowalem kilka Matroxa, GF i ATI. hm no nie wiem ktora jest wydajniejsza, to jak z procesorami Intel czy AMD, jedne zadania oblicza szybciej tej procek a inne odwrotnie, wiec ilu jest grafikˇw tyle opini i to rˇ┐nych trzeba samemu kupiŠ i sprawdziŠ :D
Napisano 6 Listopad 200222 l polecam radeona 9700 np. w karcie firmy sapphire (atlantis pro) s▒ jednak dwa wymagania: 1. wolna wtyczka zasilacza (to pr▒do┐erne male˝stwo wymaga bezpoÂredniego pod│▒czenia) 2.ok. 2000 z│ do dyspozycji...
Napisano 1 Czerwiec 200321 l Ja jak zwykle polece jakąś karte Gainwarda. Model 128 DDR na procesorze GeForce 4 Ti4200 z VIVO i oddzielnymi wyjściami dla montorów CRT i LCD za karte taką zapłacisz około 700zł ale naprawde warto.
Napisano 1 Czerwiec 200321 l Ja uzywam GF 3 Ti 200 i po lekkim podkreceniu jest na prawde ok, co do radeona nie mam tez zastrzerzen ale podzielam tez kolegow ze nv30 powinien zaraz spasc z ceny (sa plotki ze nv31 bedzie jeszcze w tym roku ) wiec fx beda taniec a co za tym idzie popularne radki tez!!!Takie 9700 oj przydalby sie nie mowiac juz o 9800 PRO[killer]
Napisano 1 Czerwiec 200321 l Kiedy zobaczyłem parametry nowego FX-a byłem naprawde pod wrażniem. Szybszy Ramdac, krótszy czas dostępu, pojemność 128 i wszystko na DDR. Kiedy poznałem ceny tych kart w polsce, przeżyłem Szok i zaczałem rozważać opcje zmiany mojej GeForce 4. Podstawową wersje Noname, lekko skrojoną można kupić już za 460 zł. Jednak nowe FX w benchmarkach wypadają zadziwiająco słabo! Porównywalnie wręcz do starych GF 4!!