Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po pierwsze witam, bo pomijając datę rejestracji, to nowy jestem.

Druga kwestia to, to takie tamto to na dole:

ladowanie_small.jpg

Painter, kilka godzin.

W sumie to jest projekt do przeniesienia na płótno, ale już wiem że będzie kilka zmian w kompozycji: po pierwsze zmiana tego mostu-czy-jak-to-tam-to-to-wygląda. Druga pochylenie budynków z lewej ku prawej stronie. Usunięcie grani na pierwszym planie.

Co do tego paintinga, to plan pierwszy do zrobienia jeszcze mam na pewno.

Światłem jeszcze się pobawię.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zanim przystąpisz do malowania czegoś na płótnie radzę zacząć od rzetelnego studium z natury, potem szkice do płótna, potem płótno.Wygląda jakbyś chciał to zrobić "z biegu" i bez przyogtowania warsztatowego. Pozdrawiam!

P.S Witam Częstochowianina :)

Napisano

Szczerze pisząc Ja tu nic nie widze. To znaczy nic konkretnego... zero przemyślenia. Takie moje zdanie.

Napisano

Hmm koledzy juz wczesniej powiedzieli - po pierwsze nie wiem na co patrze bo nic tam nie ma konkretnego po drugie trudno mowic o planach bo ich nie widac. To co powiedzial mant-raz brak gry odcieniami, gruboscia i szczegolowoscia linii. Jak dla mnie - wip to zapis procesu realizacji pomyslu a Ty chyba jeszcze sam nie wiesz co chcesz namalowac :) Poza tym - jestes na forum rysunkowo-malarskim wiec nie opowiadaj o tym jakie masz pomysly na kompozycje i zmiany tylko je wprowadz i pokaz :) Takie przesuwanie obiektow na kompie to moment.