Napisano 21 Luty 200718 l Witam Odinstalowałem bezmyślnie 3d max'a :( Pytanie czy stworzone tekstury, modele usunąły się równie? jeśli nie - to gdzie są? Przeraszam za infantylne pytanie, ale dopiero wkraczam w 3d max'a.
Napisano 21 Luty 200718 l wszystko jest tylko zalezy jakiego maxa masz i gdzie go instalowales bo max9 ma sceny itp. w dokumentach p.s po co 2 takie same tematy ?!
Napisano 21 Luty 200718 l Witam dzięki za szybką odpowiedź. Wersja 3d max7, był on zainstawany na komputerze, który przejąłem - niestety najpierw odinstaowałem 3d, a później wpadłem na to, że mogłem usunąc jego ustawienia, łącznie z stworzonymi teksturami itd. Zapodałem program odzyskujący, odnalazł tylko .exe'ki i podstawowe tekstury, nie bardzo się orientuje, ale podejrzewam ,że program powinien mnie zapytac o to czy usówac moje ustawienia, podejrzewam również, że wprowadzonych tekstur i wygenerowanych modeli - program raczej nie usówa wraz z odinstalowaniem- choć nie wiem - nie mam doświadczenia z 3d. Bez zainstalowanego 3d (czekam na zakupiona wersję), nie bardzo moge sprawdzić, gdzie i jak zapisuje.
Napisano 21 Luty 200718 l Witam dzięki za szybką odpowiedź. Wersja 3d max7, był on zainstawany na komputerze, który przejąłem - niestety najpierw odinstaowałem 3d, a później wpadłem na to, że mogłem usunąc jego ustawienia, łącznie z stworzonymi teksturami itd. Zapodałem program odzyskujący, odnalazł tylko .exe'ki i podstawowe tekstury, nie bardzo się orientuje, ale podejrzewam ,że program powinien mnie zapytac o to czy usówac moje ustawienia, podejrzewam również, że wprowadzonych tekstur i wygenerowanych modeli - program raczej nie usówa wraz z odinstalowaniem- choć nie wiem - nie mam doświadczenia z 3d. Bez zainstalowanego 3d (czekam na zakupiona wersję), nie bardzo moge sprawdzić, gdzie i jak zapisuje. + za konsekwencje BTW Bez zainstalowanego 3d (czekam na zakupiona wersję) ile dałeś za maxa ?
Napisano 21 Luty 200718 l Oj usówać, czy usuwać, problem głebszej natury mnie męczył - na szczęście już mniej. Firma kupiła, ja tylko czekam, cena mi obca choć pewnie musiał bym dopytać :)