shi Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 witam! 3 koncepty wykonane w ostatnim czasie Miałem problem, czy umieścic je tu czy w 3D poniewaz malowalem na uproszczonych modelach 3 ale w zwiazku z tym ze w tym dziale jeszcze nic nie prezetowalem zadecydowałem w ten sposob. prosze o kometarze pozdrawiam shi
^sTh. Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 bardzo ciekawe koncepty, podobają mi się (zwłaszcza trójka). Chociaż mam wrażenie że w v1 niewiele zadziałałeś w PS, nadal wygląda jak model 3d, tylko z kilkoma detalami. W v2, jeśli pojazd jest w ruchu, mogłeś przerobić wirniki tak, żeby wyglądały na obracające się.
superKOKO Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 ^sTh. ma racje mogły by się kręcić było by jeszcze lepiej, według mnie smakowite szczegulnie v3 .
Gość obo Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 A Ja chętnie zobaczyłbym te uproszczone modele same. Bo chciałbym zobaczyć ile i jak domalowałeś wszystko w ps'ie. A same koncepty średnio mi się podobają... Ale to tylko moje zdanie ;) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi