Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam ponowonie. Chciałem sie was poradzic o estetykę pracy prosze o obiektywne oceny mojej pracy.

Oto ten nieszczesny layout...

Prosze w ocenie o zawarcia stopnia trudnosci i jakosci jak i spujnosci kopozycji bede bardzo wdzieczny....

Layout%20Robert%20B.png

Ewentualne bledy ortograficzne nie maja znaczenia i sa bledami klawiatury. Beda one zmienione jak cala tresc strony. Chodzi tylko o grafike. Jak zreszzta zawsze :)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jestem pierwszy !!! :) heheh

Nie jest dobrze jak dla mnie :)

Na minus

1.logo - koła daj inny kolor ten jest mdły !!!

2.Typografia czcionka menu jest do kitu a ogólny text to porażka :)

3.Stopka co to znaczy copzrghige ? :)

4.Wszędzie są za mdłe kolory ułożenie strony do kitu

5.Wszystkie czcionki jakie tu masz psują efekt :)

6.Zacznij od nowa :)

Na plus

1.Przedstawienie produktu

Pozdrawiam i życzę miłej pracy

Napisano
  • Autor

A dokladnie jakie kolory bys widzial...?

Mówiłem ze ortografia nie ma znaczenia to tak by było zostąło napisane a pozatym klwa mi sie waliła...

Napisano

Mało ciekawy. Jest estetyczny i prosty, ale jakiś taki mdły.

Fajne te niebieskie szklane, ale po co ich tyle?

Drażnią te bladoróżowe kółka wychodzące po prawej stronie. Usunęłabym je w pierwszej kolejności. To chyba jakiś taki popularny motyw teraz :)

Czcionka w menu nie pasuje. No i masz to pole a obok "ok", ale co ok? Nie wiadomo czego to się tyczy. Nie wszyscy użytkownicy internetu są tacy domyślni.

pozdro :)

Napisano

- Logo do wymiany, nikt nie zapamieta nazwy. A jesli uzywasz logo w tak prostej formie - usun odbicie, bo staje sie czescia logo.

- Nie uzywaj elementow, ktore nie niosa zadnego komunikatu. Kolka sa bez sensu.

- Przyciski sa zle skonstruowane, oddziel je, zgrupuj kolke i napis bo nie wiadomo na co klikac i ktory napis dotyczy ktorej kolki. W najgorszym wypadku uzyj takich malych przegrodek jak tu: http://www.24-7media.de/vipay/, ale sugerowalbym mocniejsz podzial.

- search jakos oddziel od glownego menu

- w produktach tytul jest w zlym miejscu, jakos kompozycyjnie musisz na niego nakierowac, lub dac nizej. Sam ocen gdzie obecnie pada wzrok i gdzie szukalby tytulu, jakiejs zachety. Zdecydowanie nizej niz teraz.

- tekst na razie nijak nie sformatowany, ale jesli nawet chcesz go pokazywac w takiej surowej formie, to chociaz nie justuj, podziel na kolumny, albo skopiuj zawartosc innej strony. Da Ci to lepsze spojrzenie na calosc i bedziesz mogl skuteczniej wrocic do edycji topu.

- nie powtarzaj przyciskow z gory przy stopce, szczegolnie jesli w stopce pelnia role jedynie ozdobna.