Napisano 26 Luty 200718 l Witam ponowonie. Chciałem sie was poradzic o estetykę pracy prosze o obiektywne oceny mojej pracy. Oto ten nieszczesny layout... Prosze w ocenie o zawarcia stopnia trudnosci i jakosci jak i spujnosci kopozycji bede bardzo wdzieczny.... Ewentualne bledy ortograficzne nie maja znaczenia i sa bledami klawiatury. Beda one zmienione jak cala tresc strony. Chodzi tylko o grafike. Jak zreszzta zawsze :) Pozdrawiam
Napisano 26 Luty 200718 l Jestem pierwszy !!! :) heheh Nie jest dobrze jak dla mnie :) Na minus 1.logo - koła daj inny kolor ten jest mdły !!! 2.Typografia czcionka menu jest do kitu a ogólny text to porażka :) 3.Stopka co to znaczy copzrghige ? :) 4.Wszędzie są za mdłe kolory ułożenie strony do kitu 5.Wszystkie czcionki jakie tu masz psują efekt :) 6.Zacznij od nowa :) Na plus 1.Przedstawienie produktu Pozdrawiam i życzę miłej pracy
Napisano 26 Luty 200718 l Autor A dokladnie jakie kolory bys widzial...? Mówiłem ze ortografia nie ma znaczenia to tak by było zostąło napisane a pozatym klwa mi sie waliła...
Napisano 1 Marzec 200718 l Mało ciekawy. Jest estetyczny i prosty, ale jakiś taki mdły. Fajne te niebieskie szklane, ale po co ich tyle? Drażnią te bladoróżowe kółka wychodzące po prawej stronie. Usunęłabym je w pierwszej kolejności. To chyba jakiś taki popularny motyw teraz :) Czcionka w menu nie pasuje. No i masz to pole a obok "ok", ale co ok? Nie wiadomo czego to się tyczy. Nie wszyscy użytkownicy internetu są tacy domyślni. pozdro :)
Napisano 1 Marzec 200718 l - Logo do wymiany, nikt nie zapamieta nazwy. A jesli uzywasz logo w tak prostej formie - usun odbicie, bo staje sie czescia logo. - Nie uzywaj elementow, ktore nie niosa zadnego komunikatu. Kolka sa bez sensu. - Przyciski sa zle skonstruowane, oddziel je, zgrupuj kolke i napis bo nie wiadomo na co klikac i ktory napis dotyczy ktorej kolki. W najgorszym wypadku uzyj takich malych przegrodek jak tu: http://www.24-7media.de/vipay/, ale sugerowalbym mocniejsz podzial. - search jakos oddziel od glownego menu - w produktach tytul jest w zlym miejscu, jakos kompozycyjnie musisz na niego nakierowac, lub dac nizej. Sam ocen gdzie obecnie pada wzrok i gdzie szukalby tytulu, jakiejs zachety. Zdecydowanie nizej niz teraz. - tekst na razie nijak nie sformatowany, ale jesli nawet chcesz go pokazywac w takiej surowej formie, to chociaz nie justuj, podziel na kolumny, albo skopiuj zawartosc innej strony. Da Ci to lepsze spojrzenie na calosc i bedziesz mogl skuteczniej wrocic do edycji topu. - nie powtarzaj przyciskow z gory przy stopce, szczegolnie jesli w stopce pelnia role jedynie ozdobna.