zioło Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 Witam. taki teleskop wyskrobany z wielkim bólem:) zostało tylko ładnie wyrenderowac (czego jeszcze nigdy nie robilem)
piksar Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 bardzo ładnie, ale rozstaw lekko nóżki bo sie przewróci i szkoda będzie
Yaro16 Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 Nóżki stosunkowo za krótkie i za chude.Taki teleskop sie na pewno przewróci. Jest fajnie,czekam na textury.
cta Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 a będzie jeszcze jakaś scenka czy tylko teleskop w kącie?
zioło Napisano 1 Marzec 2007 Autor Napisano 1 Marzec 2007 Cześć i dzieki za komentarze!! nozki juz poprawione, niedługo wrzucę poprawiony. cta- raczej sam teleskop stojący w kącie bo: -nie przepadam za modelowaniem takich rzeczy i to juz mnie wymęczylo maksymalnie:) a chcialem zrobic go z dokładnymi szczegółami (i mysle ze niezle mi to wyszło). -nie mam pomysłu na scenke, chociaż myslalem. może zmienię zdanie co do scenki jeśli wpadne na jakis pomysł, lub podeslecie mi kilka pomysłow;) POZDRO...
Rekomendowane odpowiedzi