Napisano 2 Lipiec 200717 l pięknie wyciągnięte :) warto było ...jak widać najważniejsze to jest mieć pomysł 'jak'
Napisano 2 Lipiec 200717 l a juz sie balem ze mie everyman pojedzie jeszcze :P prosisz - masz :) istna tragedia... nic dziwnego, że bawiłeś się w PSucie, bo tylko ono mogło pomóc tej fotce niestety brak konsekwencji w działaniu zmasakrował jeszcze bardziej to nieudane zdjęcie ...blurowanie w górnej części jest słabej jakości (takie sztuczne) ...do tego to rozciągnięcie elementu dekoracyjnego nad czaszką - po co? czemu ma to służyć? ...o świetle wolę nie mówić - dosłownie miejscami się urywa i przechodzi w cień, jakby czarna dziura selektywnie je wysysała na przykład w takich oczodołach: czoło aż świeci, a tam ciemno - a przecież widać, że są elementy, które powinny być również doświetlone ...GO: raz jest ostrość, raz jej nie ma na tej samej płaszczyźnie - od razu widać, że majstrowana ...kadr - właściwie jest to najmocniejsza strona tego gniota, bo pokazuje ciekawy detal, jednak mógł być on (czaszka) umieszczony w mocniejszym punkcie ...podsumowując: starałeś się, jednak tym razem nie wyszło, ale cóż tak to jest jak się za fotkę bazową ma strzał robiony na ślepo - próbuj dalej może się uda :P ...a na serio to tak jak już pisałem: uważam, że pięknie to wyciągnąłeś i nadałeś niezłej plastyki ujęciu... oryginał to 'szara plama' (?), ale szara plama z potencjałem, który wykorzystałeś... i lepiej mieć taki kadr jako bazę niż ujęcie z przepaleniami lub cieniami, których nie idzie wyciągnąć... dobra robota
Napisano 8 Lipiec 200717 l Autor chyba nie wyszlo jak chcialem o_O cmentarz zydowski: jak mi sie zechce to wrzuce wiecej ;p
Napisano 9 Lipiec 200717 l chyba nie wyszlo jak chcialem o_O a jak chciałeś? ...coś w sobie ma, ale mnie nie kręci ;)
Napisano 19 Lipiec 200717 l ja się tak nie bawię ...za dobry jesteś w obróbce :/ ...niezły klimat uzyskujesz przy tych rzeźbach :) ...jakiś tutek mógłbyś skrobnąć :P podoba mi się
Napisano 19 Lipiec 200717 l Autor Ha, za to Ty masz lepszy sprzet i pomysly ;p Nie powiem jednak, milo sie czyta posta dzie sam everyman mowi ze wysiada :D dzieki za opinie, ale jesli cos z technikaliow mozesz poradzic to chetnie poczytam. Tutek... nieglupi pomysl - pomysle nad tym :)
Napisano 19 Lipiec 200717 l ...nie sprzęt robi zdjęcia :) imo najważniejszy jest fotograf... potem pomysł/moment... następnie światło... i dopiero sprzęt ...i już nie rób ze mnie nie wiadomo kogo, bo się dopiero uczę i jeszcze spocznę na laurach :p ...a co poradzić? jak patrzę na tą obróbkę to ze swojej strony już nic więcej nie dam rady podpowiedzieć (bo fotka do takowej była imo poprawna)
Napisano 19 Lipiec 200717 l Autor tak, ale sprzet pozwala kierowac swiatlem ;) I pomysly... powiedzmy ze dobre masz - zeby nie rozpieszczac za bardzo ;]
Napisano 19 Lipiec 200717 l ...jeśli przez sprzęt masz na myśli lampy błyskowe i studyjne, to tak - z tych posiadam tylko jednego flasha, więc to niewiele ...co do pomysłów to jestem tobie skłonny przyznać rację :p
Napisano 11 Sierpień 200717 l Autor Pan oczekujacy: kto zgadnie dzie to? ;) i komentowac jak juz ogladacie! >:0~~
Napisano 12 Sierpień 200717 l Tamta czaszka jest naprawdę świetna,szkoda,że se nad łóżkiem nie mogę powiesić;) ten oczekujący PSujący, hmm...nostalgiczny... no i właśnie niestety nic więcej nie da sie powiedzieć (z mojej strony ofkors;)) nie zachwyca,nie obrzydza,ale w albumie z fotkami z tej teczki i tak będzie owiany chwałą ;)
Napisano 18 Sierpień 200717 l Autor No to dzisiaj studyjnie. Szop przydal sie jedynie do poprawienia WB i wymazania paru syfow. Wiecej info na http://www.digart.pl/praca/1049431/Triptyk.html houp jul'lajk it
Napisano 18 Sierpień 200717 l Hmm...to chyba powinno być oceniane jako zamknięta całość jednak ciężko mi powiedzieć cokolwiek o pierwszych dwóch zdjęciach z prostego powodu, nie wiem co na nich jest:D Ale trzecie bardzo ciekawe, jakby przygotowane pod jakiś plakat reklamowy.
Napisano 18 Sierpień 200717 l Autor Kuciel - na lustrze :) Siepacz: np "pigulki antykoncepcyjne dla gejow i EMO"? :P
Napisano 18 Sierpień 200717 l Czemu nie:D temat Emo ostatnio w modzie więc myślę że możesz śmiało próbować:D
Napisano 22 Sierpień 200717 l Autor i znow studyjne proby ;p NAPRAWDE chcialem sie zamknac w jednej fotce, ale nie wyszlo... w trzech tez nic ciekawego w sumie nie ma, ale wrzucam bo skoro juz zrobilem to dolaczam do dorobku; moze przy okazji ktos pokusi sie o jakies porady techniczne ;]
Napisano 22 Sierpień 200717 l zamiast klocków Lego wrzuciłbyś zdjęcie swojej dziewczyny :D bo chodzą takie ploty na mieście, że hoho :D
Napisano 22 Sierpień 200717 l Czy to przymiarki do kontynuacji Piratów z karaibów w wersji poklatkowej?:D A tak na poważnie to fajny pomysł i wykonanie.
Napisano 23 Sierpień 200717 l ...z nowych 'pan' mi bardzo podchodzi ...pigułka do mnie jakoś nie trafia (ten tryptyk na lustrze) ...a lego - no właśnie dlaczego nie dziewczyna? ;)
Napisano 23 Sierpień 200717 l everyman: ja już wiem czemu Lego a nie dziewczyna :) ponoć jego dziewczyna używa tej silnej pasty "Colgatte" co daje gigantyczną flarę prosto w obiektyw :D
Napisano 23 Sierpień 200717 l Autor ja już wiem czemu Lego a nie dziewczyna ponoć jego dziewczyna używa tej silnej pasty "Colgatte" co daje gigantyczną flarę prosto w obiektyw eh, zazdrosc ;)
Napisano 23 Sierpień 200717 l hehehehe. nie zazdrość tylko masz pokazać portret. a nikomu innemu z przyjemnością nie robi się portretów jak właśnie swoim dziewczynom :D
Napisano 23 Sierpień 200717 l a nikomu innemu z przyjemnością nie robi się portretów jak właśnie swoim dziewczynom poligamista :) pogratulowć sorry za OT, nie mogłem się powstrzymać
Napisano 23 Sierpień 200717 l Hola hola :D nie posądzajcie Deusa o heteroseksualizm! Nie bądźcie okrutni, proszę!
Napisano 24 Sierpień 200717 l tweety, to moze Ty wrzucisz jakies portreciaki, hm? Drakula: ja nie mogę. tyle dziewczyn nie zmieści się w kadrze nawet jak użyję fisheye'a ;)