everyman Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 pięknie wyciągnięte :) warto było ...jak widać najważniejsze to jest mieć pomysł 'jak' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2007 a juz sie balem ze mie everyman pojedzie jeszcze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 a juz sie balem ze mie everyman pojedzie jeszcze :P prosisz - masz :) istna tragedia... nic dziwnego, że bawiłeś się w PSucie, bo tylko ono mogło pomóc tej fotce niestety brak konsekwencji w działaniu zmasakrował jeszcze bardziej to nieudane zdjęcie ...blurowanie w górnej części jest słabej jakości (takie sztuczne) ...do tego to rozciągnięcie elementu dekoracyjnego nad czaszką - po co? czemu ma to służyć? ...o świetle wolę nie mówić - dosłownie miejscami się urywa i przechodzi w cień, jakby czarna dziura selektywnie je wysysała na przykład w takich oczodołach: czoło aż świeci, a tam ciemno - a przecież widać, że są elementy, które powinny być również doświetlone ...GO: raz jest ostrość, raz jej nie ma na tej samej płaszczyźnie - od razu widać, że majstrowana ...kadr - właściwie jest to najmocniejsza strona tego gniota, bo pokazuje ciekawy detal, jednak mógł być on (czaszka) umieszczony w mocniejszym punkcie ...podsumowując: starałeś się, jednak tym razem nie wyszło, ale cóż tak to jest jak się za fotkę bazową ma strzał robiony na ślepo - próbuj dalej może się uda :P ...a na serio to tak jak już pisałem: uważam, że pięknie to wyciągnąłeś i nadałeś niezłej plastyki ujęciu... oryginał to 'szara plama' (?), ale szara plama z potencjałem, który wykorzystałeś... i lepiej mieć taki kadr jako bazę niż ujęcie z przepaleniami lub cieniami, których nie idzie wyciągnąć... dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2007 chwilami az zwatpilem xD dzieki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2007 chyba nie wyszlo jak chcialem o_O cmentarz zydowski: jak mi sie zechce to wrzuce wiecej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 chyba nie wyszlo jak chcialem o_O a jak chciałeś? ...coś w sobie ma, ale mnie nie kręci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 wygląda jak z albumu dziadka :) więc jakiś efekt Ci się udało uzyskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2007 maly apdejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Poka z czegoś to wyciągał. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2007 pff ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 ja się tak nie bawię ...za dobry jesteś w obróbce :/ ...niezły klimat uzyskujesz przy tych rzeźbach :) ...jakiś tutek mógłbyś skrobnąć :P podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2007 Ha, za to Ty masz lepszy sprzet i pomysly ;p Nie powiem jednak, milo sie czyta posta dzie sam everyman mowi ze wysiada :D dzieki za opinie, ale jesli cos z technikaliow mozesz poradzic to chetnie poczytam. Tutek... nieglupi pomysl - pomysle nad tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 ...nie sprzęt robi zdjęcia :) imo najważniejszy jest fotograf... potem pomysł/moment... następnie światło... i dopiero sprzęt ...i już nie rób ze mnie nie wiadomo kogo, bo się dopiero uczę i jeszcze spocznę na laurach :p ...a co poradzić? jak patrzę na tą obróbkę to ze swojej strony już nic więcej nie dam rady podpowiedzieć (bo fotka do takowej była imo poprawna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2007 tak, ale sprzet pozwala kierowac swiatlem ;) I pomysly... powiedzmy ze dobre masz - zeby nie rozpieszczac za bardzo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 ...jeśli przez sprzęt masz na myśli lampy błyskowe i studyjne, to tak - z tych posiadam tylko jednego flasha, więc to niewiele ...co do pomysłów to jestem tobie skłonny przyznać rację :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2007 skromniś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 Pan oczekujacy: kto zgadnie dzie to? ;) i komentowac jak juz ogladacie! >:0~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 Wroclaw Glowny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 Tamta czaszka jest naprawdę świetna,szkoda,że se nad łóżkiem nie mogę powiesić;) ten oczekujący PSujący, hmm...nostalgiczny... no i właśnie niestety nic więcej nie da sie powiedzieć (z mojej strony ofkors;)) nie zachwyca,nie obrzydza,ale w albumie z fotkami z tej teczki i tak będzie owiany chwałą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 No to dzisiaj studyjnie. Szop przydal sie jedynie do poprawienia WB i wymazania paru syfow. Wiecej info na http://www.digart.pl/praca/1049431/Triptyk.html houp jul'lajk it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 na szybie robione ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siepacz Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 Hmm...to chyba powinno być oceniane jako zamknięta całość jednak ciężko mi powiedzieć cokolwiek o pierwszych dwóch zdjęciach z prostego powodu, nie wiem co na nich jest:D Ale trzecie bardzo ciekawe, jakby przygotowane pod jakiś plakat reklamowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Kuciel - na lustrze :) Siepacz: np "pigulki antykoncepcyjne dla gejow i EMO"? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siepacz Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 Czemu nie:D temat Emo ostatnio w modzie więc myślę że możesz śmiało próbować:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 a przedtem feta i trawnik w koncu chopaki to lubia takie takie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Taa... wtedy wszystko przestaje byc zboczeniem przy okazji ;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 i znow studyjne proby ;p NAPRAWDE chcialem sie zamknac w jednej fotce, ale nie wyszlo... w trzech tez nic ciekawego w sumie nie ma, ale wrzucam bo skoro juz zrobilem to dolaczam do dorobku; moze przy okazji ktos pokusi sie o jakies porady techniczne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 zamiast klocków Lego wrzuciłbyś zdjęcie swojej dziewczyny :D bo chodzą takie ploty na mieście, że hoho :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 a ja myslalem ze cos madrego napiszesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siepacz Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Czy to przymiarki do kontynuacji Piratów z karaibów w wersji poklatkowej?:D A tak na poważnie to fajny pomysł i wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 ...z nowych 'pan' mi bardzo podchodzi ...pigułka do mnie jakoś nie trafia (ten tryptyk na lustrze) ...a lego - no właśnie dlaczego nie dziewczyna? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 everyman: ja już wiem czemu Lego a nie dziewczyna :) ponoć jego dziewczyna używa tej silnej pasty "Colgatte" co daje gigantyczną flarę prosto w obiektyw :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 aaa... czyli to ona doświetlała ostatnie kadry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 ja już wiem czemu Lego a nie dziewczyna ponoć jego dziewczyna używa tej silnej pasty "Colgatte" co daje gigantyczną flarę prosto w obiektyw eh, zazdrosc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 hehehehe. nie zazdrość tylko masz pokazać portret. a nikomu innemu z przyjemnością nie robi się portretów jak właśnie swoim dziewczynom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 a nikomu innemu z przyjemnością nie robi się portretów jak właśnie swoim dziewczynom poligamista :) pogratulowć sorry za OT, nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2007 tweety, to moze Ty wrzucisz jakies portreciaki, hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Hola hola :D nie posądzajcie Deusa o heteroseksualizm! Nie bądźcie okrutni, proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 tweety, to moze Ty wrzucisz jakies portreciaki, hm? Drakula: ja nie mogę. tyle dziewczyn nie zmieści się w kadrze nawet jak użyję fisheye'a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 taaa..... fisheye ale z cropem matrycy 45x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi