Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Na początek chciałbym się przywitać - dopiero niedawno odkryłem to cudowne forum (wazelinka wazelinka;P ), ale już od dawna myślałem, żeby spróbować wziąć udział w jakiejś bitwie - bez większego owijania - zaczynamy:

"Małe jest piękne"

Owszem jest.

Ale są na świecie rzeczy, które są jeszcze lepsze. Które nie tylko są piękne. Są niezbędne! Rzeczy, które z każdym dniem są nam coraz bardziej potrzebne do życia. Rzeczy bez których nie możemy się obejść, które nas inspirują, pobudzają, sprawiają, że jesteśmy szczęśliwsi - tak szczęśliwi, że zapominamy o szarym świecie by pogrążyć się w życiu jakie one nam oferują. Są ucieczką przed naszymi bolączkami i problemami. Ich siła rośnie, ich władza staje się coraz potężniejsza - kontrolują coraz więcej i więcej - by wreszcie zacząć całkowicie kontrolować nas ludzi...

A my się temu nie sprzeciwimy...

Bo my kochamy to co one nam oferują. Bo to dzięki nim mamy możliwość czytać te słowa...

MIKROPROCESORY - jedyna poprawna odpowiedź.

"Małe jest piękne". Mikroprocesory są małe i są piękne. Wielu twierdzi inaczej. Mylą się jednak, szukając życia bez nich - takie coś nie powinno istnieć. Mówię to ja Informatyk całą duszą i ciałem!

Tyle tytułem wprowadzenia.

O czym będzie praca już wiadomo. Co do jednak wyglądu samej pracy, to jeszcze jest nie ustalone. Waham się między kilkoma wizjami. Ogólnie skłaniam się w stronę ukazania człowieka siedzącego w naszym szarym, brudnym, parszywym świecie - człowieka z uśmiechem na twarzy i najprawdopodobniej hełmem do VR (virtual reality) na głowie. Największym problemem staje się dla mnie pokazanie, że to ten malutki układ scalony z kilkoma nóżkami oferuje mu tyle szczęścia;)

Miałem zamiar startować z gotowymi konceptami, ale jeden z moich pomysłów już sobie ktoś zaklepał - dlatego prewencyjnie założyłem sobie wątek. No i motywacja do startu pracy będzie:) A zapowiada się naprawdę super ciekawa bitwa.

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

"Małe jest piękne". Mikroprocesory są małe i są piękne. Wielu twierdzi inaczej. Mylą się jednak, szukając życia bez nich - takie coś nie powinno istnieć. Mówię to ja Informatyk całą duszą i ciałem!

Witka na forum ;]

ciekawy temat, aczkolwiek sporo problemów do rozwiązania ;],

a to to choroba już jest mówię to ja również informatyk i podpada pod terapię ;) . . .

Powodzenia i Pozdrawiam

Napisano

He, he, cóż za smiały pomysł, w sam raz na miarę naszej epoki! Ale jak pokazać kolczastą płytkę tak, aby była piękna???

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.