Kub@ Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Witam :) myślałem chwilkę nad tematem i coś takiego mi wpadło do głowy: Scena będzie przedstawiać najprawdopodobniej dwóch przyjaciół, chłopca oraz dziewczynkę leżących na jakiejś wiejskiej polanie nocną porą, wpatrujących się w małe jasne kropki na niebie - dla większości z nas nieistotne , niezauważalne, zanieczyszczone przez swiatła aglomeracji miejskich. Mało kto w dzisiejszych czasach dostrzega prawdziwe piękno gwiazdozbiorów, kiedy sam byłem małym dzieciakiem i żyłem na wsi pamiętam zachwycającą drogę mleczną :) Czyli podsumowując: piękno dziecięcej przyjaźni/dzieciństwa, piękno błahych rzeczy, piękno gwiazd Temat dla mnie trochę ciężki, nie wiem jak dużo z tego zdążę zrobić :( bardzo chciałbym coś takiego dociągnąc do końca.
SSn4k3 Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 Fajny i przyjemny temacik. "Refke" znajdziesz w Teaserze HALO2. Dziewczynka z chlopcem leza obok siebie w nocy na trawie i ogladaja niebo. Tak chcialbym to zobaczyc;] Powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi