Napisano 9 Marzec 200718 l Uf.... myślałem że rysowanie na tablecie to jak szkicowanie ołówkiem..hmm... no trzeba będzie sie jakoś przestawić ;) no ale wreszcie mam tablecik w domku :D :D :D na razie koślawe te krechy mi wychodzą i dopiero zapoznaje sie z technikami rysunku tabletem...więc nie bądźcie za bardzo krytyczni... obiecuje sie poprawić :) P.S. Pewnie te prace nadają sie bardziej na speeda niż na galerie..no ale od zera każdy zaczynał więc zaczynam i ja :)
Napisano 10 Marzec 200718 l Koleś niczego sobie - specyficzna anaomia, troche niesymetrycznie wyszedł(głównie przez klatke pierśiową), ale ogólnie nie jest źle. Chmurki troche płaskie - głównie przez obrys... poprostu są niepoprawnie oświetlone. Pracuj pracuj - napewno coś z tego będzię ;).
Napisano 11 Marzec 200718 l Autor Dzięki za komenty a teraz coś z innej beczki :) Ćwiczenie damskiej anatomii... niestety bez modelki :| mała wariacja przed kolacją ;P
Napisano 12 Marzec 200718 l rozbawił mnie ten gość z winogronem... sympatyczny taki.:-)Zadowolony na maxa:-) A tak ogólnie... bardzo fajne to wszystko. Tylko dopieść choćby jeden obrazek tak na full.Będzie ciekawie. Chce ci się?;-) Pzdr.
Napisano 12 Marzec 200718 l Masz bardzo fajny komiksowo-kreskówkowy styl. Bardzo fajny ten koleś z winogronem :) Też bym chetnie zobaczył jakąś taką pracke, w pełni dopieczoną ;)
Napisano 13 Marzec 200718 l Autor Dzięki za pozytywne posty...szczerze mówiąc nie spodziewałem sie... a co do skończenia/wypieszczenia prac, no miedzy przerwami od pracy (jak to mówi moja szefowa: w ramach przerwy zróbmy inny projekt :> ) postaram sie coś skończyć. Pozdrawiam
Napisano 15 Marzec 200718 l Autor Postanowiłem zacząć WIPa z tą laską u góry. NArazie tyle zrobiłem w wolnych chwilach od pracy :) -------------------------------------------------------------- edit: odwrócony kadr -------------------------------------------------------------- komenty... sugestie.... porady odnośnie anatomii etc mile widziane :)
Napisano 15 Marzec 200718 l Moim zdaniem popszedni kadr duzo lepiej wyglądał, co do anatomii to chyba troszke w klacie za szeroka, ale rózne są typy wiec ;)
Napisano 15 Marzec 200718 l Autor JmTm00 - a co dokładnie masz na myśli że poprzedni kadr lepiej wyglądał..chodzi o mirror'a którego niechcący zrobiłem gdy zapisywałem JPG'a ?? :>
Napisano 15 Marzec 200718 l skoro juz z niej taka gorącą dziewczyna to czemu nei ma sutków ?? :)) No i mysle ze jest ok bierze sie za nastepna zamiast meczyc ta w nieskończoność
Napisano 18 Marzec 200718 l Autor No miałem chwile czasu na doświetlenie dzieweczki :> teraz popracuje nad ubiorem i jakimś może tribalem na brzuszek lub ramię. Pozdrawiam