Napisano 10 Marzec 200718 l Witam Oto jest tutorial który poprostu musicie mieć !! http://cg-india.com/tutorials/3dsmax_tutorials_organic_modeling.html Pozdro
Napisano 13 Maj 200717 l masz może ten tutorial po polsku? jestem początkujący i za cholere niemoge znaleźć tutorialów do modelowania twarzy. jak bys mół to wyslij na e-mail [email protected] lub napisz na GG 1211648
Napisano 13 Maj 200717 l O jacie kręcę takiego video tutka to moje oczy jeszcze nie widziały a już widziały wiele;) wykonany moim zdaniem perfekcyjnie od A do Z, ładnie podzielony na działy, dołączone niezbędne pliki, komentarze autora no i jakość SUPER poza tym całość ściągnęła mi się w 30 minut:) jednym słowem Mega Świetny Video tutorial!!! Modelowania twarzy na splajnach jeszcze nie miałem przyjemności robić (zawsze z boxa)ale z chęcią spróbuje. Oj będzie się działo… ps. chyba po obejrzeniu takiego tutorialu już nikt nie będzie mieć pytań odnośnie takiego sposobu modelowania i teksturowania twarzy Ja na pewno nie : ). Wielkie Dzięki Krzysiek M za linka.!!! Pozdrawiam!
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Świetny tutorial! Dokładnie wyłożony... jeszcze nigdy nie udało mi się zrobić żadnej twarzy. Teraz się zabieram za to ;> Wielkie dzięki
Napisano 27 Wrzesień 200717 l Mam jedno pytanie - w moim Photoshopie nie ma opcji "lens corection" używanej na samym początku. Co w związku z tym mam zrobić? Zdobyć nowszy, czy co?
Napisano 28 Wrzesień 200717 l no raczej tak :] btw jak polak pomysli to wehikuł czasu zrobi ;] troche checi ^^