Napisano 12 Marzec 200718 l Witam Mam glu3d i jak go animuję to u wylotu nie wypływa płynnie tylko się rozbryzguje(pic.1)..czemu? (zrobiłem kilka tutków ze strony 3daliens i męcze się z tym już trzeci dzień) Chciałbym zrobić jak w tutku (pic.2)
Napisano 13 Marzec 200718 l nie mam teraz glu3d, ale jeśli są w nim takie parametry jak viscosity lub density to je pozmieniaj :) powinno pomóc.
Napisano 13 Marzec 200718 l Autor niestety nie ma viscosity ani density.. AGmakonts skala raczej nie bo cząsteczki wychodzą z butelki tylko przy przejściu przez szyjkę jakby dostają energii i się rozssypują
Napisano 16 Marzec 200718 l heja, sprawdziles jaka jest wartosc grawitacji? albo jakie sa ustawienia w object managerze glu3d twojej butelki (np. bounce)? Moze tedy droga? daj znac jak sobie poradzisz. siema
Napisano 16 Marzec 200718 l no chyba, ze chodzi ci o to ,ze czasteczki nie sa w jednym 'bloku' tylko od razu sie rozbryzguja to wtedy pokombinuj z paramtrem 'melt force' w opcjach pWrapper'a. jou
Napisano 16 Marzec 200718 l Autor Dzięki .jacek faktycznie za bardzo chyba chciałem przekombinować z tymi opcjami-działa:)