Napisano 14 Marzec 200718 l Własnie zainstalowalem 3d maxa 9 32-bit sciagnietego ze strony producenta, ale przy probie uruchomienia wyskakuje okno dialogowe. 3d max 8 chodzil bez problemu. Jakies propozycje ??
Napisano 15 Marzec 200718 l Może spóbuj odinstalować i zainstalować jeszcze raz -lub sprawdź swoje wymagania sprzętowe
Napisano 15 Marzec 200718 l Autor reinstalowalem juz i nic zarowno 3d maxa i .neta 2 :| a wymagania sprzetowe przeciez sa takie jak 3d maxa 8, ktory chodzil bez problemu
Napisano 17 Marzec 200718 l ja też mam taki sam komunikat.. kyrcze a myslałem ze będzie fajnie.. spróbować muszę z tym framework'em coś zdziałać!
Napisano 18 Marzec 200718 l Autor wiec to nie winna sprzetu bo ja mam durona , 256 ram i ge forca :| blad tkwi w sofcie
Napisano 18 Marzec 200718 l niekoniecznie, stare durony z tego co pamiętam są ubogie o któreś tam SSE i nowy max może (podkreślam MOŻE) tego wymagać, tak jak np. premiere, który na PIII się nie uruchomi
Napisano 18 Marzec 200718 l Autor w takim razie - mozna to jakos sprawdzic ?? sorki za podwojnego posta
Napisano 18 Marzec 200718 l Na pytanie nie znam odpowiedzi, ale upewnij się jeszcze, że masz MSI Runtime 3.1 zainstalowane, mi dzisiaj (po formacie) max9 bez tego ścierwa nie chciał odpalić...
Napisano 18 Marzec 200718 l Autor rzeczywiscie nie mam tego zaintalowanego ale gdzie to mozna znalesc ?? poza tym przeszukujac siec zauwazylem ze to nie tylk blad przy maxie ale przy innym sofcie tez :|
Napisano 21 Marzec 200718 l Autor czy to sie instaluje razem z Windowsem ?? bo nigdzie nie moge tego znalesc :|
Napisano 21 Marzec 200718 l Wiem, że coś takiego instalowało się przed maxem8, dlatego ja odpaliłem instalatora dla właśnie maxa8, poczekałem aż się zainstaluje i wyłączyłem.