cta Napisano 14 Marzec 2007 Napisano 14 Marzec 2007 Zacząłem robić stół do bilarda i postanowiłem, że wykrzesam z tego coś więcej ;) Narazie mam sam stolik: http://img245.imageshack.us/img245/7421/pooltablecoloreg5.jpg Macie jakieś pomysły (najlepiej referki) zdobień nóg bilardowych? :) Nie zabardzo wiem jak je przyzdobić. Narazie troche improwizacji ale średnio mi się te nogi podobają. Szczerze mówiąc na pokój też nie mam jeszcze pomysłu, czy zrobić w stylu bardziej arystokrackim czy nowoczesnym. W sumie zastanawiam się jeszcze nad przebudową tego stołu do snooka. Najlepiej napiszcie co myślicie o tym wszystkim :)
piotrek Napisano 14 Marzec 2007 Napisano 14 Marzec 2007 Stolik niczego sobie :) Pokoik probonuję zrobić w przepychu, jak to nazwałeś, w stylu "arystokrackim".
ninja_shuriken Napisano 14 Marzec 2007 Napisano 14 Marzec 2007 ładny, a zobacz jakby wyglądał w ciemnym odcieniu drewna. Może wstaw go do pubu, karczmy, baru.
Sanderalek Napisano 15 Marzec 2007 Napisano 15 Marzec 2007 fajny model ;) Ja jestem za pomysłem pokoju arystokrackiego ;) Ciemne wnętrze i ciemny odcień drewna.... ;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi