Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zwykly pokoik hotelowy, komentarze mile widziane.

na poczatek dzienne.

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tak troche te kafle sie wydają przeskalowane. A jesli faktycznie takie duze maja byc (50x50 cm?) to moze fugi zwezyc bo wygladaja jakby mialy 1,5cm.

:o

Napisano

Hehe, widzę zdjęcia Michael'a Levin'a;) Co do projektu, zbyt surowo jak dla mnie, nie wyspałbym się tam;P Pozdrawiam;)

Napisano

minimalistyczny design psują półki-ramy zawieszone bez wyraźnej koncepcji, pozatym gres w pokoju to moim zdaniem nietrafiony pomysł

Napisano
  • Autor

witam, dzieki za komentarze.

faktycznie sa to grafiki michela levina a nad lózkiem mahmeta ozgura.

generalnie nie wiem dlaczego rendery wyszly takie jasne w ps wygladaja dobrze a tu i windows wiewer sa strasznei rozbielone?

Napisano

ladna wizualizacja, dobrze pokazujaca charakter wnetrza. ciekawy projekt. podoba mi sie zwlaszcza sposob rozwiazania lazienki :)

Napisano

Kafelki i umeblowanie wydaja mi sie nietrafione....meble bym albo projektował sam do kazdego wnetrza oddzielnie a jesli sa to twojego popmyslu to zaprojektowlal bym to inaczej bo nie wpisuja sie we wnetrze :)

ps.lepsze od aneksu :) pozdr.

Napisano
  • Autor

hello,

wzialem sobie wasza krytyke do serca i jeszcze troche pozmienialem.

dalsza krytyka i opinie mile widziane

Napisano

powiem tyle: ciemno...

a tak poza tym, to niezly numer z tym kibelkiem i prysznicem.. fajny modul wymysliles - niekonwencjonalne rozwiazanie w sumie to jest.

pozdro. rozswietl nieco rendery bo zdecydowanie sa za ciemne.

Napisano

niech te lampki ktore tak misternie po umieszczales na suficie zaczna swiecic i niech zacznie je otaczac łuna swiatła(wtedy zreszta zrobi sie jasniej); pozatym projekt projektem ale klimat calej saceni(szczegolnie we wnetrzu) uzyskuje sie przez oswietlenie....bynajmniej nie takim swiatlem jak u ciebie...obczaj sobie projekt araty izosakiego w hotelu Puerta America z pewnoscia bedziesz wiedzial o co chodzi :)

zycze powodzenia w dalszych renderkach .pozdr

Napisano

rendery za małe i osobiście nie chciałbym tam spać...

Napisano

po tych zmianach jest juz całkiem przyjemnie, napewno bardziej przemawia do klienta niz pierwsze wersje dzienna i nocna), a swoją droga jak to jest że wszystkim architektom podobaja się różne takie zestawy typu kibelek i prysznic za jednymi drzwiami - wydzielone z przestrzeni łazienki, ale klienci podchodzą do tego jak do jeża:(