Napisano 14 Marzec 200718 l Firma Platige Image co jakiś czas zamieszcza na swoich stronach materiały "making of" ze swoich ostatnich produkcji. Warto zobaczyć: Pierwszym materiałem na który warto rzucić okiem jest "making of" reklamy "Łaciate". Drugim materiałem jest intro pochodzące z najnowszego "reela" Platige Image. Ciekawostki: Na koniec jako ciekawostkę warto wymienić ostatnie produkcje reklamowe zrealizowane w Studiu Platige Image. Być może po tej wiadomości jeśli zobaczycie, którąś z niżej wymienionych reklam w TV nie zmienicie odruchowo kanału ;) Dębowe Mocne "Wieża" Union "Ogrody" Arka "Tacy jak my" Skoda "Eskimosi" PZU "Byk" Galp "Balloons" Orlen "Krolowa śniegu" Żubr "Łowy" Wedel PKO "Korytarz" [źródło: newsletter Platige Image]
Napisano 15 Marzec 200718 l intro jest fenomenalne! tak samo jak robota którą robią. jak zwykle gratsy dla całego zespoły PI :)
Napisano 21 Marzec 200718 l Intro jest super...Nie ma co. Jezeli o vfx w polskich reklamach to rzadzi Platige. Mam przeczucie ze to oni wprowadzą zwyczaj uzywania w Polsce CGI w serialach i filmach :]