Remedy Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 Jeżeli dobrze pamiętam, to maronski używa Photo-Painta.
maronski Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Napisano 14 Czerwiec 2007 Dzięki Z-Brush. Tak jest mr.Remedy. Stary poczciwy Photo-Paint (no - X3 to nie taki stary:) ) Każdy odcień na osobnej warstwie. Przy pięciu warstwach spłaszczam i jadę dalej. Korzystam z około 5 pędzelków i to wszystko. Najpierw nakładam za dużo a później zdejmuję tyle ile potrzeba. Jest wtedy dokładniej. No i wykorzystuję każdy z efektów jaki daje ten programik. Pozdrówki!
nicponim Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 ...No i wykorzystuję każdy z efektów jaki daje ten programik... Pozdrówki! ... no wlasnie o te efekty mi chodzi- rysowania nikt nie nauczy-kazdy rysuje na swoj sposob,no ale owe efekty to swego rodzaju szablony, ktore daje nam program- to mozna nauczyc-a wiec ucz mistrzu na podstawie swoich prac- jednym slowem daj tutka,w ktorym pokazesz jak i gdzie stosujesz photoshopowe triki;] ahoj!
maronski Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 ja chciałem tylko powiedzieć , że nagród jak nie było tak nie ma. Corel tylko się wywiązał. Lubię Corela :) SHAME!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi