Napisano 21 Marzec 200718 l Witam Czy jest jakis patent, sposob, program, plugin na otworzenie pliku z 3dsmax9 w 3dsmax 8 z zachowaniem ustawien np. Vreja. Import/export nie wchodzi w gre. Pozdrawiam... dziekuje !
Napisano 21 Marzec 200718 l czy z ustawieniami v raya to niewiem, ale ogólnie da się, tylko musisz mieć oba maxy zainstalowane i program deep exploration, trzeba troche pokombinować...ja konwertowałem z 8 na 6 i nie było problemów tylko wtedy masz same bryły z teksturami...jest jeszcze podobno jakiś skypt który sam konwertuje ale tego nie próbowałem
Napisano 5 Grudzień 200717 l Autor czy z ustawieniami v raya to niewiem, ale ogólnie da się, tylko musisz mieć oba maxy zainstalowane i program deep exploration, trzeba troche pokombinować...ja konwertowałem z 8 na 6 i nie było problemów tylko wtedy masz same bryły z teksturami...jest jeszcze podobno jakiś skypt który sam konwertuje ale tego nie próbowałem pytanie powraca :/ jest jakis sposob na zapis plikow max9 64b do maxa 8 i nizszych ? niestety pod vista 64b niemoge zainstalowac nic ponizej maxa 9 :/ ktos moze zna na to patent ?