Napisano 25 Marzec 200717 l Witam hmm, moje mozna to nazwac "pierwsze" podejscie tutaj, bede tu zamieszczac pracki postaram sie w miare regularnie tradycyjne jak i zarowno digitale ale tego dopiero sie ucze i mam duzy problem z tworzeniem tła i przestrzeni duzych :P a wiec to jest moja pierwsza pracka wykonana taka technika ogolnie lubuje sie w olowku, praca wykonana jest cienkopisem (SILVER 0.5) heh na formacie B2 na zajecia, ogolnie miala przedstawiac faktury tutaj zamieszczam taka mieszanke hmm, oloweczek i digital. Ogolnie pracka wykonana na concept battle na digarcie tu pracka wykonana z nudow na najnudniejszym wykladzie, olowek + digital ta pracke zapoczatkowal taki szybki szkicyczek :P w PS a potem to pomyslalem ze zrobie sobie taki prodzekt na koszulke a tutaj natomiast szybki spidzik ogolnie jesli ktos bedzie mial jakas rade dla mnie jak tworzyc tło to bede super ultra mega wdzieczny :D bardzo mile widziane komentarze
Napisano 25 Marzec 200717 l speedzik slaby ale reszta jak najbadziej pozytywnie :) szczegolnie drugi... masz fajna kreske :)
Napisano 26 Marzec 200717 l pracki fajne (szczególnie 1,3,4) ale avatar jakiś niesympatyczny, aż strach wytykać błędy :p
Napisano 26 Marzec 200717 l Autor heh wytykajcie, komentujcie , avatar juz zostal zmieniony bo tamten byl przestarzaly
Napisano 26 Marzec 200717 l Calkiem calkiem te prace ... (co to za dziwny smoczek w ostatniej pracy :]) JoKeR
Napisano 26 Marzec 200717 l Autor hmm....to taki smoczek ktory pewnie kazde wieksze dziecko by chcialo :P
Napisano 26 Marzec 200717 l Hahaha tak tez tylko myslalem :p po za tym witam sasiada :P niedaleko ze tak to ujme mieszkamy... JoKeR
Napisano 30 Marzec 200717 l kurcze ekstra -wymiatasz olowkiem i cienkopisem rowniez:D swietna kreska.... z digitalow najbardziej podoba mi sie PEKAR- KONSUMPTOR OLOWKOW :D gratulejszon pozdro
Napisano 30 Marzec 200717 l Caspik co do kreski to bym sie raczej nie zgodzil bo jest dosc mechaniczna przez co te przedmioty sa ciutke pociete! Robiles to ze zdjecia? Troszke ci sie perspektywa przedmiotu z prawej powalila co do calosci! JokeR
Napisano 30 Marzec 200717 l Autor caspik > dzieki :) yookeer > rysowalem z natury :P heh a jesli chodzi o kreske i o styl to taki juz jest nie "malarski" :P
Napisano 30 Marzec 200717 l Spoko po prostu wyglada jakbys za duzo jeszcze sie rysowal :) troche pocwiczysz i bedziesz mial zywsza kreske.. raczej radzilbym rysowac na calych brystolach a na takich karteczkach to szkice porobic! JoKeR
Napisano 31 Marzec 200717 l Autor yookeer > to bylo walsnie na brystolach robione, moge sie sprzeczac bo co jesli lubie pracki dopieszczone i nie pasuje mi zywsza kreska taka jak naprzyklad maja qmple po plastyku ? :D a tutaj pracka , kopia malczewskiego rysowana z innej kopii ale niestety nie potrafie juz znalezc linku :(
Napisano 31 Marzec 200717 l Dla mnie wszystko co pokazałeś jest super. Niektóre proste, niektóre bardziej złożone, ale większośc bardzo ładnie wykończona. Super jest ta pracka z roślinką ;) Pozdrawiam
Napisano 6 Kwiecień 200717 l mnie sie digitale podobają (zwlaszcza ostatni) a co do tych glow nad nim to strasznie wylizane..no i ta Twoja kreska hmmm bardzo pod grafike chyba... wrzucaj dalej :) pzdr
Napisano 6 Kwiecień 200717 l martwa nawet nawet, malczewski napewno zrobil twarze anatomiczne;],ostatni rysunek ujdzie,ale plachta okropna, i cos noga na noge mu zachodzi. Ale ten ostatni speed na 1 str wciaz tkwi mi we łbie;/ stary pokazales tam wszystkie swoje niedociagniecia w rysunku- kijowa anatomia, perspektywa, i te poczucie humoru;/ podobnie kameleon;/ no ale rysowac rysowac rysowac;]
Napisano 9 Kwiecień 200717 l Podoba mnie się bardzo sposób malowania przedostatniej pracy, którą sam określiłes mianem "dziwnej"