bryndii Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Witam hmm, moje mozna to nazwac "pierwsze" podejscie tutaj, bede tu zamieszczac pracki postaram sie w miare regularnie tradycyjne jak i zarowno digitale ale tego dopiero sie ucze i mam duzy problem z tworzeniem tła i przestrzeni duzych :P a wiec to jest moja pierwsza pracka wykonana taka technika ogolnie lubuje sie w olowku, praca wykonana jest cienkopisem (SILVER 0.5) heh na formacie B2 na zajecia, ogolnie miala przedstawiac faktury tutaj zamieszczam taka mieszanke hmm, oloweczek i digital. Ogolnie pracka wykonana na concept battle na digarcie tu pracka wykonana z nudow na najnudniejszym wykladzie, olowek + digital ta pracke zapoczatkowal taki szybki szkicyczek :P w PS a potem to pomyslalem ze zrobie sobie taki prodzekt na koszulke a tutaj natomiast szybki spidzik ogolnie jesli ktos bedzie mial jakas rade dla mnie jak tworzyc tło to bede super ultra mega wdzieczny :D bardzo mile widziane komentarze
Fidiasz Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 speedzik slaby ale reszta jak najbadziej pozytywnie :) szczegolnie drugi... masz fajna kreske :)
shi Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 pracki fajne (szczególnie 1,3,4) ale avatar jakiś niesympatyczny, aż strach wytykać błędy :p
bryndii Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 heh wytykajcie, komentujcie , avatar juz zostal zmieniony bo tamten byl przestarzaly
yookeer Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Calkiem calkiem te prace ... (co to za dziwny smoczek w ostatniej pracy :]) JoKeR
bryndii Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 hmm....to taki smoczek ktory pewnie kazde wieksze dziecko by chcialo :P
yookeer Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Hahaha tak tez tylko myslalem :p po za tym witam sasiada :P niedaleko ze tak to ujme mieszkamy... JoKeR
bryndii Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 yookeer heh witam witam :D w sumie to niedaleko masz racje ^^
bryndii Napisano 30 Marzec 2007 Autor Napisano 30 Marzec 2007 a tu taka starsza pracka wykonana na zajecia martwa
Gość Caspik Napisano 30 Marzec 2007 Napisano 30 Marzec 2007 kurcze ekstra -wymiatasz olowkiem i cienkopisem rowniez:D swietna kreska.... z digitalow najbardziej podoba mi sie PEKAR- KONSUMPTOR OLOWKOW :D gratulejszon pozdro
yookeer Napisano 30 Marzec 2007 Napisano 30 Marzec 2007 Caspik co do kreski to bym sie raczej nie zgodzil bo jest dosc mechaniczna przez co te przedmioty sa ciutke pociete! Robiles to ze zdjecia? Troszke ci sie perspektywa przedmiotu z prawej powalila co do calosci! JokeR
bryndii Napisano 30 Marzec 2007 Autor Napisano 30 Marzec 2007 caspik > dzieki :) yookeer > rysowalem z natury :P heh a jesli chodzi o kreske i o styl to taki juz jest nie "malarski" :P
yookeer Napisano 30 Marzec 2007 Napisano 30 Marzec 2007 Spoko po prostu wyglada jakbys za duzo jeszcze sie rysowal :) troche pocwiczysz i bedziesz mial zywsza kreske.. raczej radzilbym rysowac na calych brystolach a na takich karteczkach to szkice porobic! JoKeR
bryndii Napisano 31 Marzec 2007 Autor Napisano 31 Marzec 2007 yookeer > to bylo walsnie na brystolach robione, moge sie sprzeczac bo co jesli lubie pracki dopieszczone i nie pasuje mi zywsza kreska taka jak naprzyklad maja qmple po plastyku ? :D a tutaj pracka , kopia malczewskiego rysowana z innej kopii ale niestety nie potrafie juz znalezc linku :(
Gość obo Napisano 31 Marzec 2007 Napisano 31 Marzec 2007 Dla mnie wszystko co pokazałeś jest super. Niektóre proste, niektóre bardziej złożone, ale większośc bardzo ładnie wykończona. Super jest ta pracka z roślinką ;) Pozdrawiam
leszek_lenia Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 mnie sie digitale podobają (zwlaszcza ostatni) a co do tych glow nad nim to strasznie wylizane..no i ta Twoja kreska hmmm bardzo pod grafike chyba... wrzucaj dalej :) pzdr
nicponim Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 martwa nawet nawet, malczewski napewno zrobil twarze anatomiczne;],ostatni rysunek ujdzie,ale plachta okropna, i cos noga na noge mu zachodzi. Ale ten ostatni speed na 1 str wciaz tkwi mi we łbie;/ stary pokazales tam wszystkie swoje niedociagniecia w rysunku- kijowa anatomia, perspektywa, i te poczucie humoru;/ podobnie kameleon;/ no ale rysowac rysowac rysowac;]
bryndii Napisano 9 Kwiecień 2007 Autor Napisano 9 Kwiecień 2007 najnowsza praca wykonana na bitwe "gryzella swedzigrum"
designboot Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 Podoba mnie się bardzo sposób malowania przedostatniej pracy, którą sam określiłes mianem "dziwnej"
Rekomendowane odpowiedzi