Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

hmm, moje mozna to nazwac "pierwsze" podejscie tutaj, bede tu zamieszczac pracki postaram sie w miare regularnie tradycyjne jak i zarowno digitale ale tego dopiero sie ucze i mam duzy problem z tworzeniem tła i przestrzeni duzych :P

a wiec to jest moja pierwsza pracka wykonana taka technika ogolnie lubuje sie w olowku, praca wykonana jest cienkopisem (SILVER 0.5) heh na formacie B2 na zajecia, ogolnie miala przedstawiac faktury

726840.jpg

tutaj zamieszczam taka mieszanke hmm, oloweczek i digital. Ogolnie pracka wykonana na concept battle na digarcie

424183.jpg

tu pracka wykonana z nudow na najnudniejszym wykladzie, olowek + digital

667186.jpg

ta pracke zapoczatkowal taki szybki szkicyczek :P w PS a potem to pomyslalem ze zrobie sobie taki prodzekt na koszulke

691629.jpg

a tutaj natomiast szybki spidzik

718424.jpg

ogolnie jesli ktos bedzie mial jakas rade dla mnie jak tworzyc tło to bede super ultra mega wdzieczny :D

bardzo mile widziane komentarze

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Caspik
Napisano

kurcze ekstra -wymiatasz olowkiem i cienkopisem rowniez:D swietna kreska....

z digitalow najbardziej podoba mi sie PEKAR- KONSUMPTOR OLOWKOW :D

gratulejszon

pozdro

Napisano

Caspik co do kreski to bym sie raczej nie zgodzil bo jest dosc mechaniczna przez co te przedmioty sa ciutke pociete!

Robiles to ze zdjecia? Troszke ci sie perspektywa przedmiotu z prawej powalila co do calosci!

JokeR

Napisano

Spoko po prostu wyglada jakbys za duzo jeszcze sie rysowal :) troche pocwiczysz i bedziesz mial zywsza kreske.. raczej radzilbym rysowac na calych brystolach a na takich karteczkach to szkice porobic!

JoKeR

Napisano

yookeer > to bylo walsnie na brystolach robione, moge sie sprzeczac bo co jesli lubie pracki dopieszczone i nie pasuje mi zywsza kreska taka jak naprzyklad maja qmple po plastyku ? :D

a tutaj pracka , kopia malczewskiego rysowana z innej kopii ale niestety nie potrafie juz znalezc linku :(

malc2di.jpg

Napisano

Dla mnie wszystko co pokazałeś jest super. Niektóre proste, niektóre bardziej złożone, ale większośc bardzo ładnie wykończona.

Super jest ta pracka z roślinką ;)

Pozdrawiam

Napisano

martwa nawet nawet, malczewski napewno zrobil twarze anatomiczne;],ostatni rysunek ujdzie,ale plachta okropna, i cos noga na noge mu zachodzi. Ale ten ostatni speed na 1 str wciaz tkwi mi we łbie;/ stary pokazales tam wszystkie swoje niedociagniecia w rysunku- kijowa anatomia, perspektywa, i te poczucie humoru;/ podobnie kameleon;/ no ale rysowac rysowac rysowac;]