Synthax Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Witajcie, Wewnetrzna potrzeba kazała mi opublikowac w sieci swoje portfolio. Nie znam sie na robieniu stron. Posłużyłem sie html'em. Czekam na Wasze wskazówki i opinie: www.gawell.pl Pozdrawiam
RA Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 System "strona po stronie" jest bardzo niepraktyczny i szczerze mówiąc wkurza trochę. :) Jakieś "master menu" by się niewątpliwie przydało.
pitekkkk Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 no proste... ale moim zdaniem zbyt surowe, brak jakiegoś wykończenia, przeładowywanie strony za każdym razem denerwuje, może jakaś ramka chociaż jak nie umiesz więcej. Motywem byłyby jakieś przejścia, ale nie książka bo to oklepane, może we flashu wszystkie w linii i wg ruchu myszy przewijane? dane ładowane xmlem w kolejce w dlugą linie i nie trzeba wtedy klikać ? tak czy inaczej dopracuj :)
DIDI Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 qrde ladne i pomysl 10 ale po co taki ekozackie guziki :) mniejszych sie nie dalo:) oczywisice to pierdola calosc mi sie podoba zwlaszcza fotki w tle
Rekomendowane odpowiedzi