Vetis Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 Siemano wszystkim modelowalem sobie twarz (miala byc kobieca) ale nie wyszla chyba. powiedzcie mi co poprzawic...
Dr. eA Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 Czolo wyszlo jakies plaskie, zbyt wystajace, usta jakies \"pofalowane\", dzurki od nosa zbyt ukosnie, za duza przerwa miedzy brwiami a powieka gorna, nos pofaudowany, zachwiane proporcje twarzy. Pokaz siatke. Sproboj nalorzyc modyfikator relax, zobacz ze miejscami powinien wystarczyc. For every minus there\'s a plus. Podobaja mi sie oczy, nie wiem czemu bo tez sa do poprawy. Usta tez maja fajne kobiece ksztalty, trzeba je tylko zretuszowac (czego nie moge powiedziec o nosie). Popatrz troche w lustro, urzyj referencji. Powodzenia:)
Vetis Napisano 8 Listopad 2003 Autor Napisano 8 Listopad 2003 ok dziax andrea sprobuje to poprawic.... a tymczasem:
wiggles Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 hmmm no kobiety mi to na razie nie przypomina lol
Vetis Napisano 9 Listopad 2003 Autor Napisano 9 Listopad 2003 dzieki wiggles bardzo budujaca ta opinia byla ;-)
wiggles Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 hmm nic nie stoi na przeszkodzie zeby zrobic transwestyte :):):)[lol2]:D
Bobby_digital Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 nie no przesadzasz wiggles. jest laseczka spoko. brakuje jej uszu jak beda uczy to wszystko sie wyjasni :) dorobi sie dluugie rzesy i makijaz nalozy i bedzie laseczka , daje glowe ze bedzie git:). pozdr
wiggles Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 moze to przez te oczy tak wyglada :) a tak serio nie no zartuje :D moze bedzoe pok zobaczy sie z czasem
felav Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 Z profilu ladnie to calkiem wygląda i tkie terz bym proponowal ustawienie do finalnego rendera, przynajmniej bedzie nieszablonowe...
Dr. eA Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 Idziesz w dobrym kierunku. Pokombinuj z wielkoscia nosa i brody, postaraj sie nadac wiecej kobiecych ksztaltow. Mozesz poszukac jakiejs stronki z proporcjami glowy dla ulatwienia.
Vetis Napisano 10 Listopad 2003 Autor Napisano 10 Listopad 2003 no to maly postem (co o tym sadzicie??) - wiem ze uszy skopalem :-(
MorF Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 moim zdaniem troche za duża jest gora głowy ale nie znam się zbyt dobrze
gelart Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 poszykaj gdzies w necie powinien byc kannon twazy kobiety (na jakis stronach o rysunku artystycznym ) jak narazie to brzydka kobieta jest
Vetis Napisano 11 Listopad 2003 Autor Napisano 11 Listopad 2003 heh dzieki za opinie ale jesli mozna prosic to zastepnym razem piszcie troche dokladniej np. popraw usta bo sa .... :D z gory dziax.
gelart Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 a sproboj przeciagnac szczeke troche na dol
Gość Deler Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 moze najpierw od tego zacznij. pracuj dalej, pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi