Napisano 7 Listopad 200321 l Siemano wszystkim modelowalem sobie twarz (miala byc kobieca) ale nie wyszla chyba. powiedzcie mi co poprzawic...
Napisano 7 Listopad 200321 l Czolo wyszlo jakies plaskie, zbyt wystajace, usta jakies \"pofalowane\", dzurki od nosa zbyt ukosnie, za duza przerwa miedzy brwiami a powieka gorna, nos pofaudowany, zachwiane proporcje twarzy. Pokaz siatke. Sproboj nalorzyc modyfikator relax, zobacz ze miejscami powinien wystarczyc. For every minus there\'s a plus. Podobaja mi sie oczy, nie wiem czemu bo tez sa do poprawy. Usta tez maja fajne kobiece ksztalty, trzeba je tylko zretuszowac (czego nie moge powiedziec o nosie). Popatrz troche w lustro, urzyj referencji. Powodzenia:)
Napisano 9 Listopad 200321 l hmm nic nie stoi na przeszkodzie zeby zrobic transwestyte :):):)[lol2]:D
Napisano 9 Listopad 200321 l nie no przesadzasz wiggles. jest laseczka spoko. brakuje jej uszu jak beda uczy to wszystko sie wyjasni :) dorobi sie dluugie rzesy i makijaz nalozy i bedzie laseczka , daje glowe ze bedzie git:). pozdr
Napisano 9 Listopad 200321 l moze to przez te oczy tak wyglada :) a tak serio nie no zartuje :D moze bedzoe pok zobaczy sie z czasem
Napisano 9 Listopad 200321 l Z profilu ladnie to calkiem wygląda i tkie terz bym proponowal ustawienie do finalnego rendera, przynajmniej bedzie nieszablonowe...
Napisano 9 Listopad 200321 l Idziesz w dobrym kierunku. Pokombinuj z wielkoscia nosa i brody, postaraj sie nadac wiecej kobiecych ksztaltow. Mozesz poszukac jakiejs stronki z proporcjami glowy dla ulatwienia.
Napisano 10 Listopad 200321 l Autor no to maly postem (co o tym sadzicie??) - wiem ze uszy skopalem :-(
Napisano 10 Listopad 200321 l moim zdaniem troche za duża jest gora głowy ale nie znam się zbyt dobrze
Napisano 11 Listopad 200321 l poszykaj gdzies w necie powinien byc kannon twazy kobiety (na jakis stronach o rysunku artystycznym ) jak narazie to brzydka kobieta jest
Napisano 11 Listopad 200321 l Autor heh dzieki za opinie ale jesli mozna prosic to zastepnym razem piszcie troche dokladniej np. popraw usta bo sa .... :D z gory dziax.