Napisano 8 Listopad 200321 l Cześć, Czy moglibyście poradzić mi, jaką metodą najlepiej zrobić poduszkę w Maxie? Chodzi mi o taką poduchę, co jest jednocześnie oparciem mebla skórzanego (fotela). Jak to ugryźć? Dodałbym załącznik w postaci renderu orientacyjnego kształtu tego oparcia/poduszki, ale - wstyd się przyznać - nie potrafię dodawać załączników na tym forum. Chyba jestem ślepy i nie widzę gdzie jest ta opcja ;)
Napisano 8 Listopad 200321 l hmm... a czy moglibyście mi zdradzić, jak się tu wrzuca załącznik graficzny ;) ? To wiele by ułatwiło... pokazałbym Wam kształt tej poduchy i o co chodzi.
Napisano 8 Listopad 200321 l masz na samym dole obrazek: i przegladaj i tam klikasz ,a jezeli masz obrazek na necie to masz nad tym co piszesz tekst ikonke z obrazkiem i tam wpisujesz url :)
Napisano 8 Listopad 200321 l rany... mam chyba IQ drzewa, bo nie widze na samym dole obrazka.... opcję z wstawieniem linku \"insert an image\" i monit o URL widzę. Ale tego drugiego, żeby wstawić z kompa, to za cholerę.
Napisano 9 Listopad 200321 l Nie ważna jest metoda. Możesz to zrobić w tym w czym się najlepiej czujesz. Efekt się liczy.