filuh Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 czy mental ray jest rzeczywiscie rendererem którego warto sie nauczyć czy może z góry przegrywa z brazilem i np v-rayem i w ogóle nie powinienem na niego czasu marnować? tak tylko pytam bo jeszcze nie umiem zednego z nich ale nie chciałbym tracić czasu na coś co jest z góry skazane na porażke. nie wiem czy tak jest z mentalem. dzieki
filuh Napisano 8 Listopad 2003 Autor Napisano 8 Listopad 2003 mam wrażenie że troche chyba nie doceniłem chłopaków z mentala [lol2]:D http://www.mental-images.com/4_1_motion_pictures/index.html
campo Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 Bardzo chyba. Co z tego jednak - myslisz, ze to mental takie efekty uzyskuje? Ludzie, panie kolego, ludzie obsluguja soft. Pamietaj o tym. Wiec wybierz to, co dla ciebie jest wygodne, a nie to, co jest tzw. \"lepsze\".
Gotham Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 Mental to potężne narzędzie... Ale aby je wysterować porządnie to hoho.... Przede wszystkim praca z shaderami, odradzam osobom mającym problemy z 5 parametrami materiałów scanline.
Rekomendowane odpowiedzi