Napisano 2 Wrzesień 200420 l Autor Ilez mnie nerwow kosztowala ta lampa. Kilka rzeczy jest na oko bo wlasciwie nie wiem dokladnie co tam jest w srodku.
Napisano 2 Wrzesień 200420 l wyszukaj jakies bmw serii 5, uzyj mlotka, zrob zdjecie cyfra, UCIEKAJ (byleby wlasciciel nie widzial)
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Autor Hm trudne pytanie, wydaje mi sie ze odbicia sa krzywe dlatego ze samochod nie jest plaski, poniewaz jak widac nie jest bo BOX.
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Według mnie wszystko jest ok oprucz tylnich świateł, które mi się nie podobają.
Napisano 26 Wrzesień 200420 l a to co jest?? czlowieku...maluch ma wiekszy wydech :) zrob ta bardzo wazna czesc...pozadnie :) swiatla mi pasuja :) sa bardzo ladne... pozdrawiam...
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Autor Wiem jak waznym elementem samochodu jest wydech, jednakze chcialbym aby model ten byl dokladna replika fabrycznej wersji, a ona taki niestety posiada.
Napisano 26 Wrzesień 200420 l to chyba blueprinty Ci sie podmienily ;P no way ze taka fura ma taki dziadowski muffler :) no nic...nie czepiam sie i czekam na wiecej :) pozdro...
Napisano 29 Wrzesień 200420 l Autor Swiatlo przednie prezetuje This image does not represent the quality of final product
Napisano 29 Wrzesień 200420 l swietne te swiatla:) to bump na migaczu? czy modelowane wszystko i nalozony material? bo to by byla massa roboty:) rozjasnij mi to:) rendening w Vrayu tak? pozdro
Napisano 29 Wrzesień 200420 l oł maj god!! chcialo ci sie ten migacz tak modelowac? tyle tych kropek?:) ile godzin to robiles? nie no jestem pelen podziwu:) ja chyba tez wroce to mojego brazilka ( teraz mental) pracuj dalej:)
Napisano 29 Wrzesień 200420 l reflektorki pierwsza klasa, zamieśćiłbyś jakiś tutoriał :) Szczególnie te tylne spowodowały u mnie prawdziwe emocje
Napisano 29 Wrzesień 200420 l no dokladnie:) bardzo ladnie to wyglada:) napenwo duzo bylo przy tym pracy
Napisano 29 Wrzesień 200420 l Autor Na te uwypuklenia male mam taki szybki sposob: robie w miare rowna siatke, tak zeby kwadraty byly mniej wiecej rowne, zaznaczam wszystkie poligony, robie bevel i po wszystkim.
Napisano 30 Wrzesień 200420 l no faktycznie;) sprobowalem. mozna tez extrudowac jako oddzielene polygony. No to znacznie przyspiesza robote, a efekt jest piorunujacy:) a jaki material na to nakladasz?pewnie wewnatrz chrom z mniejszym glossem a na zewnatrz imitacja plastiku przezroczysta? bo wyglada to bardzo realistycznie
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Wiem jak waznym elementem samochodu jest wydech, jednakze chcialbym aby model ten byl dokladna replika fabrycznej wersji, a ona taki niestety posiada. Odnoszac sie do twojego posta odnosnie repliki fabrycznej i przygladajac sie twojemu cacku znalazlem jedne taki blad . Na zdjeciu nizej zaznaczylem jak to wyglada w wersji fabrycznej u ciebie ten przod troszke odbiega od pierwowzoru. Pozatym wielkie wrazenie namnie zrobily reflektory naprawde pierwsza klasa !!! Tak trzymaj . JAk to sie mowi cycus glancus.
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Autor sCeleTon - z materialami trafiles w dziesiatke Predator- nie wiem dlaczego z tamtego kata nie widac tej linii
Napisano 30 Wrzesień 200420 l sorki zwracam honor :) no to piknie to wszystko wyglada :) gratulacje. !