sikham Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 Tomek dawaj dawaj jak nieskończysz znajde i zjem Ci serce ;) hehe
cochise Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Napisano 2 Wrzesień 2004 Ilez mnie nerwow kosztowala ta lampa. Kilka rzeczy jest na oko bo wlasciwie nie wiem dokladnie co tam jest w srodku.
illy Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 wyszukaj jakies bmw serii 5, uzyj mlotka, zrob zdjecie cyfra, UCIEKAJ (byleby wlasciciel nie widzial)
cochise Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Napisano 25 Wrzesień 2004 Mysle, ze jakos tak to bedzie wygladalo:
cochise Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Napisano 25 Wrzesień 2004 Hm trudne pytanie, wydaje mi sie ze odbicia sa krzywe dlatego ze samochod nie jest plaski, poniewaz jak widac nie jest bo BOX.
Salvator Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 jeśli już łapiemy się za słówka, to BOX też nie jest płaski ;]
Kryhas Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 Według mnie wszystko jest ok oprucz tylnich świateł, które mi się nie podobają.
Phantom Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 a to co jest?? czlowieku...maluch ma wiekszy wydech :) zrob ta bardzo wazna czesc...pozadnie :) swiatla mi pasuja :) sa bardzo ladne... pozdrawiam...
cochise Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Napisano 26 Wrzesień 2004 Wiem jak waznym elementem samochodu jest wydech, jednakze chcialbym aby model ten byl dokladna replika fabrycznej wersji, a ona taki niestety posiada.
Phantom Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 to chyba blueprinty Ci sie podmienily ;P no way ze taka fura ma taki dziadowski muffler :) no nic...nie czepiam sie i czekam na wiecej :) pozdro...
cochise Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Napisano 29 Wrzesień 2004 Swiatlo przednie prezetuje This image does not represent the quality of final product
sCeleTon Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 swietne te swiatla:) to bump na migaczu? czy modelowane wszystko i nalozony material? bo to by byla massa roboty:) rozjasnij mi to:) rendening w Vrayu tak? pozdro
cochise Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Napisano 29 Wrzesień 2004 Migacz modelowany, rendering Brazil oczywiscie.
sCeleTon Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 oł maj god!! chcialo ci sie ten migacz tak modelowac? tyle tych kropek?:) ile godzin to robiles? nie no jestem pelen podziwu:) ja chyba tez wroce to mojego brazilka ( teraz mental) pracuj dalej:)
kingwins Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 reflektorki pierwsza klasa, zamieśćiłbyś jakiś tutoriał :) Szczególnie te tylne spowodowały u mnie prawdziwe emocje
sCeleTon Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 no dokladnie:) bardzo ladnie to wyglada:) napenwo duzo bylo przy tym pracy
cochise Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Napisano 29 Wrzesień 2004 Na te uwypuklenia male mam taki szybki sposob: robie w miare rowna siatke, tak zeby kwadraty byly mniej wiecej rowne, zaznaczam wszystkie poligony, robie bevel i po wszystkim.
sCeleTon Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 no faktycznie;) sprobowalem. mozna tez extrudowac jako oddzielene polygony. No to znacznie przyspiesza robote, a efekt jest piorunujacy:) a jaki material na to nakladasz?pewnie wewnatrz chrom z mniejszym glossem a na zewnatrz imitacja plastiku przezroczysta? bo wyglada to bardzo realistycznie
Predator Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Wiem jak waznym elementem samochodu jest wydech, jednakze chcialbym aby model ten byl dokladna replika fabrycznej wersji, a ona taki niestety posiada. Odnoszac sie do twojego posta odnosnie repliki fabrycznej i przygladajac sie twojemu cacku znalazlem jedne taki blad . Na zdjeciu nizej zaznaczylem jak to wyglada w wersji fabrycznej u ciebie ten przod troszke odbiega od pierwowzoru. Pozatym wielkie wrazenie namnie zrobily reflektory naprawde pierwsza klasa !!! Tak trzymaj . JAk to sie mowi cycus glancus.
cochise Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 sCeleTon - z materialami trafiles w dziesiatke Predator- nie wiem dlaczego z tamtego kata nie widac tej linii
Predator Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 sorki zwracam honor :) no to piknie to wszystko wyglada :) gratulacje. !
Rekomendowane odpowiedzi