Napisano 2 Kwiecień 200717 l taka sobie stronka machnieta w 3 dni rewelacji nie ma ale chetnie uslysze opinie www.bioenergetyka.eu a to dodam jescze jedą :) www.noemii.pl a co do poprzedniej to projekt w calosci wlasny zaczynajac od logo i tak dalej tlyko tresci jzu nie byly moje:)
Napisano 17 Kwiecień 200717 l jako ze masz zero odzewu: - loga z gory wywal i znajdz im miejsce gdzie indziej - mecza mnie te piony/poziomy - ciezko sie skupic na czyms innym niz ten obrazek u gory - nawigacja bardziej do krawedzi dajac wiecej miejsca na tekst (czyt: w prawo strona) - batony w nawigacji cos pokombinuj bo wylazenie tekstu poza ciemny obszar niefajne jest tyle odemnie
Napisano 18 Kwiecień 200717 l www.bioenergetyka.eu Kolorystyka dobrze dobrana ale za mało jest niebieskiego, dobrze by było jak by się pojawił w topie i jako drobne elementy/dodatki na stronie, a nie tylko w logo. illy ma rację trzeba przenieść gdzieś te loga "sponsorów". Poza tym skoro są niebieskie i granatowe to powodują że brak jest równowagi kolorystycznej na stronie. Typografia. Mnie odpowiada. Litery sie nie sklejają ale też nie ma między mini dziur i rozstępów. Zastanawiam się jak by wyglądały "tytuły" (znacznik h2) gdyby były bardziej niebieskie, ale na tyle ciemne żeby się nie zlewały z tłem. Przyciski: no tutaj widać że skorzystałeś z jakiegoś gotowego zestawu. Część z nich jest połyskującymi orbami a reszta (menu; validator) jest płaska i tylko dwu kolorowa. Zauważ że jedne maja "błysk" po prawej a drugie po lewej stronie - brak konsekwencji. Radzę zdecydować się na jedno rozwiązanie. W menu możesz ciemna zieleń trochę bardziej przesunąć do lewej aby zrezygnować z dwu kolorowego fonta. Brakuje stopki. Bałeś się podpisać pod projektem. Nawet nie wiadomo kto jest obecnie jego właścicielem. ;)
Napisano 19 Kwiecień 200717 l do bio: jak wszedłem na stronkę to nie wiedziałem gdzie patrzeć :D chyba dlatego że guziki i te ramki wokół zdjeć są w takim samym kolorze i to na dodatek jaskrawym! logo - fajny tylko napis, a ten listek, też fajny, ale chyba możnaby go lepiej zrobić, i bez tego drugiego, mniejszego :) i co do guzików w menu to ja nie dawałbym takich "błyszczących" :D tylko starał się robić wszystko pod ładne i eleganckie litery które zastosowałeś w logo (no i logo dopasowałbym do liter! bez cieni, lepszy kształt)
Napisano 21 Kwiecień 200717 l www.noemii.pl - muzyka budzi trwogę, ten panning stereo jest koszmarny, a po 30 sek w pojawia się paniczna potrzeba zamknięcia strony, ew zdjęcia słuchawek.. Poza tym przyciski działają jak chcą, poza tym OK, ale jak na agencje reklamową - za mało. A biomasa - niczego sobie, bardzo przyjemna. Pozdro
Napisano 23 Kwiecień 200717 l @www.noemii.pl MUSIC OFF tego brakuje!!! Co do reszty sie nie wypowiem bo 30sek to troche mało, a więcej nie wytrzymam z tą muzą ;P