Jump to content

Fotografia: Camp_frosch

Camp_frosch

Recommended Posts

moje zdanie znasz :) fotka ostra aż do bólu. Sigma super tutaj się przydaje :)

nadal mam opory przed niedomkniętą ramką ale to już Twój wybór.

btw: mamy tutaj zasady co do nazewnictwa wątków (tak aby wprowadzić nieco mniej chaosu na forum) więc zmieniłem nazwę na poprawną.

No i witam na max3d.pl zią ;)

Pozdrawiam

tweety

były artgeistowiec

Cześć.

Bardzo podoba mi się druga fotka pod względem aranżacji, a przekrzywiona ramka imo bardzo pasuje (czy podpadam w tym momencie herr moderatorowi?:}), jakby modelka przesunęła sama kadr, ramkę, wszystko ma sens, super,

pozdrawiam

moje zdanie znasz :) fotka ostra aż do bólu. Sigma super tutaj się przydaje :)

nadal mam opory przed niedomkniętą ramką ale to już Twój wybór.

btw: mamy tutaj zasady co do nazewnictwa wątków (tak aby wprowadzić nieco mniej chaosu na forum) więc zmieniłem nazwę na poprawną.

No i witam na max3d.pl zią ;)

Pozdrawiam

tweety

były artgeistowiec

Fotka wg mnie naprawdę bardzo fajna, ale mam może głupie pytanko do kolegi tweety-co to znaczy niedomknięta ramka? :/ Bo przyglądam się tej fotce i niestety nie widzę tutaj niczego niedomkniętego :/ (wybacz jeśli to tępe pytanie ale serio nie widzę :P)

good damm :] czym oświetlane? chyba nie chcesz mi powiedzieć, że Rafał zrobił studio foto z prawdziwego zdarzenia i zatrudnił modelki :D

fajne, fajne. ramka mi znowu nie pasi ;) niepotrzebnie chyba uciąłeś tak wysoko włosy. albo bardziej zdecydowanie albo w ogóle.

Pozdrawiam

Nie nie sesja moja prywatna sam ją zorganizowałem lampy rzeczywiście z firmy bo jakby inaczej. Dwie fantastyczne lampy Studio flash oraz softboxy. Co do ramki Panie Tweety to juz nie ta sama chyba straciłeś swoja spostrzegawczość ramka jest zamknięta i ustawiona tak jak wtedy włoski ucięte żeby wzrok skupiał się na twarzy jak bym zostawil całą łowe to twarz była by malutka i makijarz za ciemny. A tu macie jeszcze jedna foteczke o sobie oblukajcie. Pozdrawiam

Kermit: wiem co piszę :] ramka nadal mi nie pasi, chociaż jest tutaj lepiej zorganizowana niż w pierwszym zdjęciu ;)

nice modelka, nice światło, usta prze oliwione ale to kwestia gustu. dobra robota :)

Ja skromnie od siebe powiem, że makijaż bardzo ładny i wg mnie wcale nie ma na ustach za duzo błyszczyka, a co do uciętych włosów-zgadzam się,że mozna było nie ucinać bo jakoś wg mnie to cała głowa chyba nie przeszkodzała by w niczym :) Podsumowując: ładna dziewczyna, ładny makijaż i strój, co daje w efekcie ładne zdjecie :)