Napisano 3 Kwiecień 200717 l witam wszystkich serdecznie. (Bez wyjątków). Jestem tu nowy więc na początku troszkę się porozglądam. Serdecznmie pozdrawiam.
Napisano 3 Kwiecień 200717 l moje zdanie znasz :) fotka ostra aż do bólu. Sigma super tutaj się przydaje :) nadal mam opory przed niedomkniętą ramką ale to już Twój wybór. btw: mamy tutaj zasady co do nazewnictwa wątków (tak aby wprowadzić nieco mniej chaosu na forum) więc zmieniłem nazwę na poprawną. No i witam na max3d.pl zią ;) Pozdrawiam tweety były artgeistowiec
Napisano 3 Kwiecień 200717 l Autor Dzięki za ciepłe przyjęcie ziom. Jeszcze nie wiem co i jak. Pozdrawiam wszystkich. Pamiętaj że ja niby tez przacuje ale jakby co to wiesz.... daj znać. Pozdrawiam
Napisano 3 Kwiecień 200717 l hehe ;) no jasne. tylko pamiętaj, że to też leci w drugą stronę :) czyli jakby co to wiesz... Pozdrawiam
Napisano 7 Kwiecień 200717 l Cześć. Bardzo podoba mi się druga fotka pod względem aranżacji, a przekrzywiona ramka imo bardzo pasuje (czy podpadam w tym momencie herr moderatorowi?:}), jakby modelka przesunęła sama kadr, ramkę, wszystko ma sens, super, pozdrawiam
Napisano 1 Maj 200717 l moje zdanie znasz :) fotka ostra aż do bólu. Sigma super tutaj się przydaje :) nadal mam opory przed niedomkniętą ramką ale to już Twój wybór. btw: mamy tutaj zasady co do nazewnictwa wątków (tak aby wprowadzić nieco mniej chaosu na forum) więc zmieniłem nazwę na poprawną. No i witam na max3d.pl zią ;) Pozdrawiam tweety były artgeistowiec Fotka wg mnie naprawdę bardzo fajna, ale mam może głupie pytanko do kolegi tweety-co to znaczy niedomknięta ramka? :/ Bo przyglądam się tej fotce i niestety nie widzę tutaj niczego niedomkniętego :/ (wybacz jeśli to tępe pytanie ale serio nie widzę :P)
Napisano 1 Maj 200717 l kropa ---> Przyjrzyj się zdjęciu nr2 z miniaturki i formie czarnej ramki, jest tylko u dołu i po prawej stronie zdjęcia;) Pozdrawiam
Napisano 2 Maj 200717 l No dobra, teraz wyjdę na głupią blondynkę ale myślałam, że mowa o tej pierwszej fotce a nie tej w miniaturze :/ teraz widzę, heh :)
Napisano 2 Maj 200717 l kropa: wczesniej kolega Camp_frosh zapostował tylko zdjęcie w miniaturce. potem pojawiło się kolejne zdjęcie. siłą faktu mój komentarz tyczy się zdjęcia w miniaturce :) Pozdrawiam
Napisano 15 Maj 200717 l good damm :] czym oświetlane? chyba nie chcesz mi powiedzieć, że Rafał zrobił studio foto z prawdziwego zdarzenia i zatrudnił modelki :D fajne, fajne. ramka mi znowu nie pasi ;) niepotrzebnie chyba uciąłeś tak wysoko włosy. albo bardziej zdecydowanie albo w ogóle. Pozdrawiam
Napisano 15 Maj 200717 l niepotrzebnie modelka tak sie swieci jak naoliwiona i jak titi powiedzial ramka jakos takos ;) ale milo obejzec cos innego o wiele ciekawszego niz kwiatki i pola :)
Napisano 17 Maj 200717 l Autor Nie nie sesja moja prywatna sam ją zorganizowałem lampy rzeczywiście z firmy bo jakby inaczej. Dwie fantastyczne lampy Studio flash oraz softboxy. Co do ramki Panie Tweety to juz nie ta sama chyba straciłeś swoja spostrzegawczość ramka jest zamknięta i ustawiona tak jak wtedy włoski ucięte żeby wzrok skupiał się na twarzy jak bym zostawil całą łowe to twarz była by malutka i makijarz za ciemny. A tu macie jeszcze jedna foteczke o sobie oblukajcie. Pozdrawiam
Napisano 17 Maj 200717 l Kermit: wiem co piszę :] ramka nadal mi nie pasi, chociaż jest tutaj lepiej zorganizowana niż w pierwszym zdjęciu ;) nice modelka, nice światło, usta prze oliwione ale to kwestia gustu. dobra robota :)
Napisano 17 Maj 200717 l Ja skromnie od siebe powiem, że makijaż bardzo ładny i wg mnie wcale nie ma na ustach za duzo błyszczyka, a co do uciętych włosów-zgadzam się,że mozna było nie ucinać bo jakoś wg mnie to cała głowa chyba nie przeszkodzała by w niczym :) Podsumowując: ładna dziewczyna, ładny makijaż i strój, co daje w efekcie ładne zdjecie :)