mort Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Witam, przedstawiam mój nowy projekt na zajęcia z grafiki. Scena w założeniu miała być maksymalnie prosta, bez wodotrysków. Z oświetleniem dałem ciała, ale to może kiedyś jak będę miał więcej czasu... http://images20.fotosik.pl/191/3ab43ab21b60323b.jpg C&C welcome... Pozdrawiam!
tadzio Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 pomysl ciekawy, ale wykonanie kiepskie. jak to dziala?
gregorjan Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 tadzio na pewno ręka kręci korbą, która wytwarza prąd, a ten znowu napędza rękę. Tylko perpetum powinno działać wiecznie, a tu użyłeś drewno, które stosunkowo szybko spróchnieje;) ok..ale co do pracy. Czym robiłeś trawę? -Niebo trochę za nisko sięga-daj tam jakies maxowskie drzewko, czy stary wiatrak -Ogólny klimat nawet utrzymany
!Ewert Napisano 5 Kwiecień 2007 Napisano 5 Kwiecień 2007 nie wiem co tak maszyna może mieć wspólnego z perpetuum mobile ale ok;] a wykonanie kiepskie;] jak dla mnie trója:))
Rekomendowane odpowiedzi