moris Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 hej.to pierwszy obrazek.zrobie nowe.pewnie zupełnie inne.W sprawie tego co jest ,-chodziło mi o łatwość odczytania pewnej emocji towazyszącej temu momętowi-ten koleszka mógł z pewnąscią zacytowac w głowie ...-"małe jest piękne"sama pracka dosc szybka i moznaby było pokombinowac z kadrami i dopiescic conieco,-np.motyla i zrobic go w kontrascie z monochromatycznym otoczeniem bardziej kolorowego...pozdrawiam.
Fidiasz Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 witam :) kolejny watek -> kolejny motylek -> kolejne powodzenia :) (czyzby deju vi :P) Szkic fajnei nawet ale sa bledy: -przedewszystkim proporcje leza: +brzuch za dlugi +reka za wielka -okno do wymiany -masz racje trzeba dopiescic :p Ale mam nadzieje ze to nie finalna wersja :p moze byc fana ilustracja :D Powodzenia (znowu :p)
moris Napisano 4 Kwiecień 2007 Autor Napisano 4 Kwiecień 2007 jasne że nie finalna wersja...to tylko wrzuta tematu. co to twoich rad odnosnie błędów-nie miał być doskonały...mogę udowodnic ze takie brzuchy istnieją .jesli będziesz sledził mnie dalej z pewnością zauwazysz ze radze sobie z proporcjami.pozdrawiam.
DaRoZ Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 no to czekamy na dalsze efekty... i troszke wiecej pokory men ;) pozdro
moris Napisano 4 Kwiecień 2007 Autor Napisano 4 Kwiecień 2007 kurcze ja nie wiem fidiaszu nic o motylkach kolejnych ani o wątkach.dopiero co wpadłem pomalowac i nie lubie gadac za duzo.powodzonka
Rekomendowane odpowiedzi