Godzil Napisano 5 Kwiecień 2007 Napisano 5 Kwiecień 2007 Wiem że to forum jeszcze przewyższa moje umiejętności, postanowilem jednak wrzucac tu moje wypociny, może się czegos naucze z waszej krytyki... więc oto moja LATEST WORK, ma w pierony niedoróbek ale poprawienie tego na moim sprzęcie (render coś okolo 18 godzin :( ) jest strasznie utrudnione. Prosze o wasze rady!!
Godzil Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Napisano 5 Kwiecień 2007 cieszem sie ze Ci sie podoba :) szkoda ze tylko Tobie :( :)
Leleń Napisano 5 Kwiecień 2007 Napisano 5 Kwiecień 2007 no pracka fajna, ksiazka troche jak z drewna :)
SSn4k3 Napisano 5 Kwiecień 2007 Napisano 5 Kwiecień 2007 Klimacik swój ma. Nie wiem czemu, ale cały czas mam wrażenie, że coś z proporcjami jest nie tak... Jakby dla karła to było:)
Godzil Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Napisano 5 Kwiecień 2007 Kurcze ja mam z tym problem więc bardzo możliwe że coś tu nie gra mimo ze tego nie widzę... No ale Ciesze sie ze się wam podoba!! P.S. A bo książka to jest komiks dla ENTÓW :D
Rekomendowane odpowiedzi