Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam , praca jest w trakcie powstania ale udało mi sie zapisac pare etapów powstawania. Zapraszam do komentowania moich działań, pozdrawiam.

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

w poprzedniej teczce którą założyłeś dokładasz pracę (szybka odpowiedź) a w pierwszym jego wątku edytujesz miniaturę w advanced.

Pozdr

Napisano
  • Autor

witam ,mam coś nowego nad czym prację. Tytuł roboczo brzmi:"Kontakt" . Cały czas painter, ma wyśmienie zabawy pędzlem, pozdrawiam

Napisano

Wow. To ostatnie jest swietne! Bardzo odwazny ten kadr i kompozycja wydaje sie mocno przemyslana.

Napisano
  • Autor

dzięki , mam obsesję na pokazanie skali i taka prespektywa zbliża mnie do moich założeń. Fajnie ,że kompozycja ci się podoba, ponieważ zawsze walczę o takie przekadrowanie sceny aby nie przegadać sensu pracy, pozdrawiam

Wysyłam kolejny etap. Miałem problem z programem, wysypywał mi się na warstwie nieba. Udało mi się obejśc problem. Może kolor nieba trochę szokować, ale zastrzegam ,ze nie szukam hiperrealizmu, jeszcze raz pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Z tytułu " KONTAKT" zrobiłem "PIERWSZY KONTAKT",cały czas praca w trakcie dokańczania detalu, pozdrawiam