Napisano 5 Kwiecień 200718 l Witam , praca jest w trakcie powstania ale udało mi sie zapisac pare etapów powstawania. Zapraszam do komentowania moich działań, pozdrawiam.
Napisano 6 Kwiecień 200718 l w poprzedniej teczce którą założyłeś dokładasz pracę (szybka odpowiedź) a w pierwszym jego wątku edytujesz miniaturę w advanced. Pozdr
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Autor witam ,mam coś nowego nad czym prację. Tytuł roboczo brzmi:"Kontakt" . Cały czas painter, ma wyśmienie zabawy pędzlem, pozdrawiam
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Wow. To ostatnie jest swietne! Bardzo odwazny ten kadr i kompozycja wydaje sie mocno przemyslana.
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Autor dzięki , mam obsesję na pokazanie skali i taka prespektywa zbliża mnie do moich założeń. Fajnie ,że kompozycja ci się podoba, ponieważ zawsze walczę o takie przekadrowanie sceny aby nie przegadać sensu pracy, pozdrawiam Wysyłam kolejny etap. Miałem problem z programem, wysypywał mi się na warstwie nieba. Udało mi się obejśc problem. Może kolor nieba trochę szokować, ale zastrzegam ,ze nie szukam hiperrealizmu, jeszcze raz pozdrawiam
Napisano 7 Czerwiec 200717 l Autor Z tytułu " KONTAKT" zrobiłem "PIERWSZY KONTAKT",cały czas praca w trakcie dokańczania detalu, pozdrawiam