Thx Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Napisano 4 Lipiec 2007 nie rozumiem? No...roboty sobie lewituja beztrosko w nieokreslonej przestrzeni. W swiecie wydawaloby sie bez logiki. Generalnie jest to dalszy plan do "UPADKU I". Pozdrawiam
nicponim Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 no jak opiszesz to troche czytelniejsze,ale te roboty wygladaja jak luzne kawalki blachy-jednym slowem-nie czyta sie ze to robot,tylko "cos" co cos robi oO -ale to tylko moje odczucie takie jest;]
Thx Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Napisano 4 Lipiec 2007 to taka interpretacja jak twoja najbardziej mi pasuje, poniewaz nie szukałem jakiejkolwiek konwencji plastycznej na roboty. Im bardziej "nieroboty" tym lepiej :), pozdrawiam
Manver Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 Moim zdaniem za dużo się tam dzieje, trudno to wszystko ogarnąć dlatego mały minus za to. Wiesz innym się to może podobać lecz mi akurat nie i wyrażam tylko swoje zdanie, więc nie ma co się przejmować bo wszystkim nie dogodzisz. Poza tym technika wykonania również nie przypada mi do gustu. Stawiam bardziej na czysty i realny render ;) pozdr. i gratuluje
Rekomendowane odpowiedzi