Pablon Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 Witam mam do pokazania dość proste modele 767, Concord. umieszczam go bo chiałbym sie dowiedzieć co o tym myślicie;). [ATTACH]44416[/ATTACH] [ATTACH]44425[/ATTACH]
piksar Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 niewiele widać, ale to co widać jest bardzo ładne. pokaż bliżej, siateczkę może też czy jesteś pewien że wylot z silników dokładnie odwzorowałeś w sensie proporcji ?
Jesus Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 Daj większy render i siateczke bo z tej odległości to mało widać ale jako tło na jakimś lotnisku to jest idealnie.
Pablon Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Napisano 8 Kwiecień 2007 Dość dawno robiłem te modele, ale dam głowe ze silniki sa ok. Przynajmiej tak mi sie wydaje;)
slayer2004 Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 767 bardzo fajny. Przydałyby sie jakieś lekke odbicia na poszyciu i byłoby ok :)
Swinger76 Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 Concord ma złe skrzydła...znaczy zły kształt w końcowej ich częsci...nie powinny być tak zaokrąglone!767 wygląda fajnie ale przydałyby się bliższe renderki żeby lepiej się przejżeć!Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi